AS: Transferul lui Lewandowski la Real Madrid, mai aproape ca niciodată

Real Madrid a ajuns la un acord cu Robert Lewandowski. Antrenorul Zinedine Zidane şi-a dat ok-ul pentru transferul golgheterului polonez, scrie AS în ediţia online.

412 afișări
Imaginea articolului AS: Transferul lui Lewandowski la Real Madrid, mai aproape ca niciodată

AS: Transferul lui Lewandowski la Real Madrid, mai aproape ca niciodată

Potrivit presei din Spania, cele două cluburi nu au demarat încă negocierile în vederea unei mutări. Lewandowski mai are contract cu Bayern Munchen până în 2021.

Bild a anunţat săptămâna trecută că preşedintele Realului, Florentino Perez, l-a contactat pe omologul său de la Bayern, Karl-Heinz Rummenigge. Zinedine Zidane şi-a dat şi el acordul pentru mutare, iare spaniolii speculează că odată cu acest lucru lucrurile pot intra în linie dreaptă şi golgheterul polonez să ajungă pe Santiago Bernabeu.

Madrilenii au discutat cu agentul lui Lewandowski, Pini Zahavi şi au ajuns la un acord de principiu, înaintea startului discuţiilor oficiale dintre cei doi giganţi ai Europei.

Robert Lewandowski a marcat 32 de goluri în 37 de meciuri din acest sezon, în toate competiţiile, şi a livrat şi patru pase decisive. 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Robert Lewandowski, conform Transfermarkt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici