Avantaj Benfica! Portughezii au un avantaj de două goluri înainte de returul cu Brugge din CL

Benfica este cu un picior în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce Joao Mario şi David Neres i-au adus victoria cu 2-0 în faţa celor de la Club Brugge, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, jucată în Belgia.

212 afișări
Imaginea articolului Avantaj Benfica! Portughezii au un avantaj de două goluri înainte de returul cu Brugge din CL

Sursa foto: MediafaxFoto

Benfica duce la Lisabona un avantaj de două goluri, după ce penalty-ul lui João Mário şi o finalizare exactă a lui David Neres au adus o victorie confortabilă la Club Brugge, oaspeţii făcând un pas important spre sferturile de finală ale UEFA Champions League

Echipa gazdă a început mai vioi şi a fost aproape de a prelua conducerea abia după cinci minute de joc, graţie unei incursiuni în viteză a lui Tajon Buchanan pe partea stângă. Cu toate acestea, portarul oaspeţilor, Odisseas Vlachodimos, a fost atent şi a îndepărtat pericolul.

Vulturii au jucat în forţă de la jumătatea primei repriz, Rafa Silva lovind stâlpul din dreapta, cu un şut cu exteriorul.

Vizitatorii au continuat pe aceeaşi linie după reluare şi şi-au procurat un penalty (min. 51), pe care João Mário l-a transformat cu mari emoţii, mingea respinsă de Mignolet lovind transversala şi abia apoi intrând în poartă.

Belgienii nu au avut replică, nereuşind să pună probleme apărării lusitane.

În minutul 88, rezerva David Neres a profitat de o ezitare în defensiva belgienilor, care au făcut mingea cadou, astfel încât brazilianul să poată să închidă tabela la 0-2.

Chiquinho, mijlocaşul Benficăi, a declarat după meci pentru Eleven Sports: "Suntem foarte mulţumiţi. Ştiam că va fi un meci dificil şi nu am început foarte bine, dar după 15 minute am preluat controlul. Am avut mai multe ocazii şi la final suntem câştigători de drept. Este o victorie foarte importantă. Prima etapă este gata, dar al doilea meci nu va fi uşor - trebuie să ne concentrăm asupra acestui lucru."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici