Bayern Munchen, campioană în Bundesliga pentru al cincilea an consecutiv, un record în Germania

Bayern Munchen continuă să scrie istorie în Bundesliga. Echipa lui Carlo Ancelotii a câştigat al cincilea titlu consecutiv - record în Germania - după ce s-a impus cu 6-0 pe terenul celor de la Wolfsburg, în etapa a 31-a din Bundesliga.

279 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen, campioană în Bundesliga pentru al cincilea an consecutiv, un record în Germania

Bayern Munchen, campioană în Bundesliga pentru al cincilea an consecutiv, un record în Germania

Bavarezii continuă să domine autoritar fotbalul din Germania. Formaţia de pe Allianz Arena duce lipsă de concurenţă, motiv pentru care stabilesc record după record. Bayern a câştigat cu 6-0 la Wolfsburg şi a reuşit să-şi asigure un nou titlu de campioană, cu trei etape înainte de final. Golurile au fost marcate de Alaba (19'), Lewandowski (36', 45'), Robben (66'), Muller (80') şi Kimich (85').

Este cel de-al cincilea titlu la rând - record în Germania. De asemenea, este al 27-lea din istoria clubului, cele mai multe din Germania, la mare distanţă de Borussia Dortmund, care are doar cinci.

Cu acest titlu, Ancelotti stabileşte şi el un record. Antrenorul în vârstă de 57 de ani este singurul care a reuşit să câştige campionatul în patru din primele cinci campionate din Europa: Italia, Anglia, Franţa şi Germania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici