BICICLEŞTI 2014: Centrul Bucureştiului s-a deschis din nou pentru mişcare curată. Oana Pantelimon, campioană şi pe role

GeoBateŞaua şi Asociaţia "Bate Şaua Să Priceapă Iapa" au organizat, sâmbătă, 3 mai, o nouă ediţie BICICLEŞTI din 2014, între orele 10.00 şi 18.00, pe bd. Kiseleff, interval în care traficul a fost oprit. Oana Pantelimon, medaliată olimpică, a fost prezentă la eveniment.

811 afișări
Imaginea articolului BICICLEŞTI 2014: Centrul Bucureştiului s-a deschis din nou pentru mişcare curată. Oana Pantelimon, campioană şi pe role

BICICLEŞTI 2014: Centrul Bucureştiului s-a deschis din nou pentru mişcare curată. Oana Pantelimon, campioană şi pe role

UPDATE 18:09 S-a reluat traficul pe Kiseleff.

UPDATE 17:45 Cu 25 de minute înainte de încheierea Bicicleşti de azi, aproape 400 de biciclete fuseseră închiriate de la centrul din parcul Kiseleff. În prezent, toate bicicletele disponibile erau închiriate, dar oamenii încă aşteptau la coadă să poată lua una, pe baza bonurilor de ordine. Traficul va fi reluat la ora 18:00.

Oana Pantelimon, medaliată cu bronz în proba de săritură în înălţime la Jocurile Olimpice de la Sidney, este prezentă pe bulevardul Kiseleff. Oana se declară o iubitoare a mersului pe bicicletă şi iese în plimbări prin parc cu bicicleta ori de câte ori are ocazia.

O nouă plimbare cu bicicletele, cu rolele, trotinetele sau pur şi simplu la pas este întotdeauna binevenită, bucureştenii fiind aşteptaţi şi în această minivacanţă de 1 Mai, pe bulevardul Kiseleff, să redescopere strada fără maşini, aglomeraţie sau poluare.

GeoBateŞaua şi Asociaţia "Bate Şaua Să Priceapă Iapa" invită bucureştenii în 2014 la ediţiile BICICLEŞTI, continuând astfel iniţiativa ProSport şi Gândul care şi-au propus începând din octombrie 2013 să ofere în Bucureşti cea mai mare platformă de activităţi recreative de week-end.

Iniţiativa BICICLEŞTI a putut fi pusă în aplicare după ce ProSport şi Gândul au lansat în toamna anului trecut o campanie de strângere de adeziuni, campanie la care Primăria Capitalei a răspuns afirmativ şi a devenit partener al evenimentului, acceptând să închidă circulaţia auto pe toată lungimea bulevardului Kiseleff.

"Bate Şaua Să Priceapă Iapa" este o asociaţie nonprofit, înfiinţată în 2004 şi militează pentru promovarea bicicletei şi a transportului alternativ. Asociaţia militează pentru promovarea tradiţiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ şi de aventură şi a turismului rural, ecologic şi istoric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici