Ce obiectivele are Cosmin Contra la Petrolul Ploieşti

Noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă, are ca obiective în acest sezon clasarea în primele patru locuri ale Ligii I şi câştigarea Cupei României - Timişoreana.

220 afișări
Imaginea articolului Ce obiectivele are Cosmin Contra la Petrolul Ploieşti

Cosmin Contra (Imagine Arhiva: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Directorul general al clubului Petrolul, Daniel Capră, a prezentat noul staff tehnic al echipei format din antrenorul Cosmin Contra şi antrenorul secund Laurenţiu Roşu. 

"Avem încredere în noii antrenori, sper ca împreună cu dânşii să ne atingem cele două obiective propuse: clasarea în zona locurilor 1-4 şi câştigarea Cupei României", a spus oficialul ploieştean.

Contra, care a mai antrenat în Liga I pe FC Timişoara, a declarat în conferinţa de presă, ca vrea să ducă mai departe munca începută de precedentul tehnician, Mircea Rednic. 

"Proiectul de aici a fost tentant pentru mine. Sunt un antrenor tânăr şi ambiţios, cred că putem creşte împreună, şi eu şi echipa. Nu este uşor să iei o echipă în plin campionat, dar antrenorul care a fost înainte a făcut o treabă extraordinară, noi trebuie să ducem mai departe această muncă. Ca şi la Timişoara, am la dispoziţie un lot foarte bun. Sper ca oamenii pe care i-am găsit aici să fie diferiţi", a menţionat Contra.

Fostul internaţional vrea ca Petrolul să devină o echipă agresivă şi îi atenţionează pe jucători că disciplina este obligatorie. "Jucătorilor le cer să dea totul pe teren, împreună trebuie să ne propunem să câştigăm fiecare meci. Vreau o echipă mai agresivă în toate momentele jocului. Dacă va exista determinare, indiferent de rezultat, jucătorii vor fi apreciaţi. Nu voi schimba programul şi să ţin echipa în cantonament patru zile, vreau să cred că am de a face cu profesionişti. La mijloc sunt bani, prime de obiectiv, trebuie să îi luăm împreună. Îmi place disciplina, iar cine o va încălca va avea de suferit", a precizat el.

Cosmin Contra le-a promis suporterilor că va face absolut totul pentru Petrolul Ploieşti. "Nu mă mai simt legat de Dinamo, a fost doar un episod în cariera mea de fotbalist. Acum sunt petrolist. Nu sunt genul să pup steagul, dar le promit suporterilor că voi face tot ce-mi stă în putere pentru a duce echipa unde ei îşi doresc. Am venit cu ambiţia de a ajunge antrenorul care va sta cât mai mult la Petrolul", a mai afirmat Contra.

Antrenorul Cosmin Contra a semnat, luni, un contract valabil un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon, cu Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici