CFR Cluj - prima victorie în grupele Conference League. Egalitate perfectă în clasamentul grupei

Campioana României CFR Cluj s-a impus la limită, joi seara, în deplasare la Slavia Praga, cu scorul de 1-0, obţinând prima victorie a sezonului în faza grupelor Conference League, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a competiţiei.

1783 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - prima victorie în grupele Conference League. Egalitate perfectă în clasamentul grupei

CFR Cluj - prima victorie în grupele Conference League. Egalitate perfectă în clasamentul grupei

Prima ocazie a meciului s-a derulat chiar în primul minut de joc, când portarul gazdelor a fost aproape de o gafă de proporţii.

Slavia are totuşi prima ocazie reală, lovitura de cap a lui Olayinka fiina parată cu dificultate de Scuffet.

Acelaşi Olayinka nimereşte bara în minutul 24, şutul său fiind uşor deviat de un coechipier.

Peste 17 minute, Provod ia şi el bara la ţintă, cu un şut din afara careului.

Ocaziile se răzbună şi Janga deschide scorul pentru ardeleni, în minutul 45, valorificând o centrare în faţa porţii, trimisă de Roger.

Scuffet a fost eroul reprizei secunde, acesta oprind cu câteva parade spectaculoase mingile ce au trecut de angrenajul defensiv pus la punct de Dan Petrescu.

CFR Cluj obţine astfel prima victorie din faza grupelor şi cu 4 puncte şi golaveraj 2-2 ocupă ultimul loc în clasament, însă la egalitate aproape perfectă (diferenţă de goluri marcate/primite) cu toate celelalte 3 echipe, după ce Ballkani s-a impus în deplasare la Sivasspor cu 4-3.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici