Copos: Răzvan Lucescu are contract ferm şi nu poate pleca de la Rapid, sunt penalităţi de milioane

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat joi agenţiei MEDIAFAX că Răzvan Lucescu, anunţat din vară ca antrenor al formaţiei Al Jaish din Qatar, are un contract ferm şi nu poate pleca de la gruparea giuleşteană deoarece ar trebui să plătească penalităţi de milioane de euro.

183 afișări
Imaginea articolului Copos: Răzvan Lucescu are contract ferm şi nu poate pleca de la Rapid, sunt penalităţi de milioane

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Răzvan Lucescu are contract ferm cu noi. Nu poate pleca de la Rapid, a semnat un contract pe doi ani. Eu nu discut despre o plecare, aşa ceva nu se poate realiza. Sunt penalităţi de milioane de euro dacă rupe unilateral contractul, nu-şi permite nimeni să facă aşa ceva. Şi sincer, nici nu cred", a spus Copos.

Site-ul thepeninsulaqatar.com a notat miercuri seară că gruparea Al Jaish din Qatar l-a anunţat pe tehnicianul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, în funcţia de antrenor principal, urmând să îl înlocuiască pe brazilianul Pericles Chamusca.

Chamusca a fost demis după ce Al Jaish a fost învinsă, marţi, cu scorul de 3-0, de formaţia Al Sadd, în semifinalele Cupei Emirului. "Am obţinut rezultate bune cu această formaţie. Sper ca această echipă să obţină rezultate bune şi în viitor", a declarat tehnicianul brazilian.

Oficialii clubului din Qatar au mai anunţat că în sezonul viitor, care va începe în septembrie, vor aduce câţiva jucători noi.

Al Jaish a terminat pe locul doi în campionatul Qatarului, după formaţia Lekhwiya SC.

La Al Jaish evoluează cinci brazilieni, portarul Evanildo, fundaşul Anderson Martins, mijlocaşul Wagner Ribeiro şi atacanţii Adriano şi Eduardo, dar şi internaţionalul algerian Karim Ziani, care a jucat în Europa la echipele VfL Wolfsburg, Olympique Marseille, Sochaux, Lorient şi Troyes.

Tehnicianul Răzvan Lucescu a semnat la începutul lunii iunie a anului 2011 un contract valabil două sezoane, cu drept de prelungire pe încă două cu gruparea FC Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici