Copos: Răzvan Lucescu este noul antrenor al Rapidului

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă dimineaţă, că tehnicianul Răzvan Lucescu a semnat un contract pentru următorii patru ani cu gruparea "alb-vişinie".

396 afișări
Imaginea articolului Copos: Răzvan Lucescu este noul antrenor al Rapidului

Copos: Răzvan Lucescu este noul antrenor al Rapidului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Răzvan este un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Noi ne-am înţeles cu el şi am semnat un contract pe patru ani", a spus Copos.

Oficialul rapidist a menţionat că este decizia lui Răzvan Lucescu dacă va mai pleca cu echipa naţională a României în turneul din Brazilia.

Răzvan Lucescu a fost numit selecţioner al României în 29 aprilie 2009, înlocuindu-l pe Victor Piţurcă. În mandatul său, echipa naţională a jucat până acum 11 meciuri oficiale, obţinând patru victorii, patru egaluri şi trei înfrângeri. Sub conducerea lui Rãzvan Lucescu, România a înregistrat în preliminariile Campionatului European din 2012 două remize, scor 1-1 cu Albania şi 0-0 cu Belarus, două înfrângeri (0-2 cu Franţa şi 1-2 în deplasare cu Bosnia-Herţegovina) şi două victorii, 3-1 cu Luxemburg şi, vineri, 3-0 acasă cu Bosnia-Herţegovina.

Înainte de meciul de vineri cu Bosnia, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat că echipa naţională va fi condusă tot de Răzvan Lucescu în turneul pe care prima reprezentativă îl va efectua, săptămâna viitoare, în America de Sud. După meci, Mircea Sandu a declarat că doreşte ca Lucescu să rămână selecţioner. "Răzvan Lucescu în mod normal continuă mandatul", a menţionat el.

După şase partide, România ocupă locul trei în clasamentul grupei D, cu 8 puncte, fiind devansată de Franţa - 13 puncte şi de Belarus - 9 puncte. Locul patru este ocupat de Albania- 8 puncte (5 jocuri), urmată de Bosnia-Heţegovina - 7 puncte (5 jocuri) şi de Luxemburg - 1 punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici