Copos: Sunt convins că Săpunaru va juca pentru Rapid

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul Cristian Săpunaru, aflat în stare de suspendare în urma unei decizii a Comisiei de Disciplină a Ligii Portugheze de Fotbal, va juca în acest retur pentru gruparea giuleşteană.

13 afișări
Imaginea articolului Copos: Sunt convins că Săpunaru va juca pentru Rapid

Copos: Sunt convins că Săpunaru va juca pentru Rapid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt convins că lucrurile se vor rezolva în ceea ce îl priveşte pe Săpunaru. Noi i-am înregistrat contractul la LPF, totul este în regulă. Sunt convins că el va juca pentru Rapid. Totul se va rezolva la apel", a spus oficialul rapidist.

Întrebat dacă îi va rezilia contractul lui Săpunaru în cazul în care suspendarea de şase luni rămâne în vigoare, Copos a răspuns: "Nici nu vreau să mă gândesc la aşa ceva. Noi nu avem decât o soluţie, ca Săpunaru să joace pentru Rapid".

Fundaşul echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, care a fost împrumutat până la finalul acestui sezon la Rapid, a fost suspendat, vineri, şase luni de Comisia de Disciplină a Ligii Portugheze de Fotbal, în urma incidentelor petrecute după meciul cu Benfica, din 20 decembrie 2009. Conform secretarului general al LPF, Valentin Alexandru, Săpunaru nu are drept de joc pentru Rapid, pentru că sancţiunea primită în Portugalia se aplică şi în Liga I.

Potrivit presei lusitane, având în vedere că Săpunaru era deja suspendat provizoriu din data de 22 decembrie, el şi-a ispăşit deja două luni din sancţiune. În cazul în care sancţiunea rămâne în vigoare şi după un eventual apel al clubului FC Porto, Săpunaru nu va putea reveni pe teren mai devreme de 22 iunie.

FC Porto a anunţat, pe site-ul oficial, că va contesta la Federaţia Portugheză de Fotbal (FPF) suspendarea decisă, vineri, în cazul jucătorului Cristian Săpunaru, ca urmare a incidentelor petrecute după meciul cu Benfica.

În altă ordine de idei, George Copos a declarat, luni, că în zilele următoare se va întâlni cu patronul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, pentru a discuta despre transferul mijlocaşului Dacian Varga. "Am vorbit şi astăzi cu Şiman, dar deocamdată nu e nimic sigur. El se întoarce mâine la Bucureşti din Italia. O să ne întâlnim în zilele următoare să discutăm", a precizat Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici