Cristiano Ronaldo: Voi încerca să înscriu încă 200 de goluri în aceşti ani

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă organizată cu ocazia prelungirii contractului său cu Real Madrid, până în 2018, că va încerca în aceşti ani să înscrie încă 200 de goluri pentru madrileni, informează cotidianul As.

336 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Voi încerca să înscriu încă 200 de goluri în aceşti ani

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo a spus, atunci când a fost întrebat ce notă între 1 şi 10 şi-ar pune pentru cei patru ani petrecuţi până acum la Real Madrid, că după părerea sa situaţia a fost pozitivă. "Nu îmi place să îmi dau note, dar cred că situaţia a fost pozitivă. Dacă nu, nu mi-aş fi prelungit contractul. Am muncit pentru a ajunge aici, dar cred că se poate mai bine. Se poate mai bine şi se mai poate învăţa. Sunt o persoană ambiţioasă şi nu îmi pun limite. În anii următori voi încerca să înscriu încă 200 de goluri", a afirmat portughezul.

Cristiano Ronaldo a precizat că noul acord îl face "extrem de fericit". "Pentru mine este un privilegiu să rămân aici. Este ca şi cum ar fi prima zi. Voi continua cu acelaşi spirit de sacrificiu şi voi da totul pentru această echipă. Niciodată nu mi-a trecut prin cap să plec de la Madrid, pentru că mă simt foarte bine aici. Oamenii mă tratează foatre bine şi pentru mine asta este cel mai important. Vom încerca să câştigăm totul", a adăugat el.

Ronaldo consideră că nu este cel mai important dacă e sau nu cel mai bine plătit fotbalist din lume. "În viaţă sunt lucruri mai importante decât banii. Sunt importanţi, este adevărat. Dar nu o prioritate. Prioritatea este să fiu la cel mai bun club din lume. Preşedintele vrea cei mai buni jucători şi mă simt inclus între ei. Acest club are capacitatea de câştiga mai multe Ligi ale Campionilor, campionate şi cupe", a declarat fotbalistul, menţionând că nu şi-a dorit să plece la PSG sau la altă echipă. "Dacă eşti în top vrei să rămâi în top", a precizat el.

Potrivit site-ului oficial al clubului Real Madrid, Ronaldo a mai spus că speră să îşi încheie cariera la Real Madrid, iar preşedintele grupării, Florentino Perez, s-a declarat încântat de prelungirea contractului portughezului. "Astăzi este o zi mare pentru club. Am transformat în realitate dorinţa tuturor celor care ţin cu Real Madrid. În urmă cu patru ani, stadionul s-a umplut şi nu era niciun meci. În acea zi, fanii noştri au umplut tribunele pentru a-l primi într-un mod spectaculos pe un nou jucător. Niciodată stadionul Santiago Bernabeu nu primise un jucător într-o asemenea manieră. De atunci şi până azi Cristiano a demonstrat o dăruire maximă, un profesionalism fără limite, un spirit de sacrificiu constant, un nivel foarte ridicat de autoexigenţă şi un talent imens, cu care a cucerit inimile tuturor fanilor. Astăzi este o zi magnifică pentru Real Madrid, pentru că jucătorul cel mai bun din lume ştie că aceasta este şi va fi casa sa pentru totdeauna şi că acesta este şi va fi publicul care îl doreşte cel mai mult", a spus Perez.

Florentino Perez a subliniat că în ultimii patru ani Ronaldo a jucat în 203 partide şi a înscris 204 goluri pentru Real Madrid. "Nu există un precedent cu cifre atât de spectaculoase. Însă Cristiano, la fel ca Real Madrid, vrea mereu mai mult. Cristiano, ca şi Real Madrid, este mereu dispus să abordeze noi provocări. De aceea pentru Cristiano, la fel ca pentru Real Madrid, niciodată nu sunt suficiente victorii. Cristiano, mai ai multe goluri de marcat sub această emblemă şi multe victorii şi titluri de sărbătorit pentru a face şi mai mare legenda Real Madrid. Santiago Bernabeu ne-a învăţat că această echipă trebuie mereu să conteze pe cei mai buni. Este una din principalele noastre caracteristici, şi noi, cu Cristiano în lot, îl avem pe cel mai bun", a adăugat Perez.

Clubul Real Madrid a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că atacantul portughez Cristiano Ronaldo îşi prelungeşte contractul cu gruparea madrilenă, noua înţelegere fiind valabilă până în 2018, conform Marca.

Contractul precedent al lui Ronaldo era valabil până în 2015.

Potrivit cotidianului Marca, portughezul ar urma să câştige 17 milioane de euro pe sezon, cu un milion mai mult decât marele său rival de la FC Barcelona, Lionel Messi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici