Cristiano Ronaldo vrea să rămână la Real Madrid până la finalul contractului

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, luni, într-un interviu acordat site-ului fifa.com, că vrea să rămână la Real Madrid până la finalul contractului, în iunie 2015.

236 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo vrea să rămână la Real Madrid până la finalul contractului

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ceea ce ştiu este că vreau să-mi onorez contractul cu Real Madrid. Nu ştiu ce se va întâmpla apoi", a declarat Ronaldo.

Ronaldo a pus astfel capăt diverselor speculaţii şi zvonuri care îl anunţau la Paris Saint-Germain sau Manchester United.

Revenind la prima jumătate a sezonului, Ronaldo a recunoscut că Real Madrid nu a avut evoluţii foarte bune.

"Nu am început bine campionatul, este adevărat. Suntem într-o poziţie dificilă, dar în fotbal nimic nu este imposibil", a declarat Ronaldo.

Ronaldo a subliniat că Liga Campionilor a devenit obiectivul prioritar pentru Real Madrid, care va întâlni în optimi fosta sa echipă, Manchester United.

"Nu va fi uşor, şanse sunt 50/50. Sunt foarte încrezător în şansele noastre", a precizat jucătorul portughez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici