CSMS Iaşi - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu formaţia CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii.

411 afișări
Imaginea articolului CSMS Iaşi - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, în Liga I

CSMS Iaşi - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Gazdele au deschis scorul prin Straton, în primul minut de joc, dinamoviştii reuşind egalarea prin autogolul lui Tincu, din minutul 23.

1-0: Onofraş a fost lansat în partea dreaptă, a centrat în careu, Luchin nu a reuşit să respingă şi Straton a înscris în secunda 20 cu un şut de la 10 metri.

1-1: Dragoş Grigore a centrat din partea dreaptă şi Tincu a trimis cu capul din şase metri în proprie poartă.

CSMS Iaşi: Irimia - Creţu, Tincu, Avrămia, Vladu - Straton, Milea - Onofraş, Cl. Tudor (Cl. Ionescu '82), Ţigănaşu - Pătulea (Herghelegiu '70). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - L. Rus, Luchin, D. Grigore, Pulhac - Boubacar (Scutaru '67), Galchev - C. Matei (A. Cristea '83), Dănciulescu, Curtean (Filip '65) - Alexe. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: L. Rus '59, Dănciulescu '69.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Zoltan Szekely, Ovidiu Artene (asistenţi) - Adrian Cojocaru (rezervă).

Observatori: Corneliu Fecioru, Constantin Gheorghe.

La partida de la Iaşi au asistat aproximativ 1.000 de spectatori, dintre care 100 de fani dinamovişti.

Partida a început cu o întârziere de zece minute.

Asistentul Zoltan Szekely, aflat la ultimul meci din carieră, a fost premiat şi a primit flori de la căpitanii celor două echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici