Daniel Isăilă, după victoria Astrei: Este o calificare meritată, dar am senzaţia că a lipsit ceva astăzi

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat, joi, după victoria din meciul cu Domzale, scor 2-0, că accederea formaţiei sale în turul doi preliminar al Ligii Europa este meritată, dar a menţionat că are senzaţia că "a lipsit ceva", că jucătorii nu au avut agresivitatea necesară.

112 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă, după victoria Astrei: Este o calificare meritată, dar am senzaţia că a lipsit ceva astăzi

Daniel Isăilă (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Este o calificare normală. Nu s-a pus nicio clipă la îndoială valoarea noastră în comparaţie cu cea a adversarului, dar am senzaţia că a lipsit ceva astăzi, nu am avut agresivitatea necesară la fiecare meci. Puteam primi gol al începutul meciului şi altele ar fi fost datele problemei. E adevărat însă că am avut şi foarte multe ocazii pe care le-am ratat. E o calificare importantă, meritată, un debut al meu şi al echipei în cupele europene, dar este foarte important ce vom face şi de acum încolo, pentru că sunt multe lucruri de pus la punct", a spus Isăilă.

Daniel Isăilă consideră că în turul următor, în dubla manşă cu Omonia Nicosia, cele două echipe au şanse egale. "Va conta modul cum vom aborda partidele, pentru că astăzi la capitolul încredere a scârţâit ceva. Cred că mai avem nevoie de jucători, suntem puţini şi ca număr, am doar 20 de jucători şi doi portari. Sper să găsim jucători valoroşi, dar e mai greu să îi găsim şi pregătiţi pentru a intra imediat în echipă, pentru asta e nevoie de timp. Gazonul a fost foarte prost, poate şi aspectul ăsta ne-a dezavantajat, construcţia noastră a avut mult de suferit", a adăugat el.

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa slovenă NK Domzale, în manşa secundă a primului tur preliminar al competiţiei.

Golurile au fost înscrise de Dobrovoljci '50 (autogol) şi Bukari '62.

În tur, săptămâna trecută, Astra s-a impus în deplasare, cu scorul de 1-0.

Astra Giurgiu va întâlni ân turul doi preliminar al Ligii Europa formaţia cipriotă Omonia Nicosia. Echipa din Liga I va juca acasă cu Omonia (locul 3 în Cipru), la 18 iulie, apoi în deplasare, la 25 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici