Dinamo - FCSB, scor 2-1, în etapa a opta din play-off-ul Ligii 1/ Laurenţiu Reghecampf: Din păcate, am avut ocazii multe, dar n-am reuşit să marcăm

Dinamo a câştigat, luni, scor 2-1, meciul disputat pe Arena Naţională cu FCSB, în etapa a opta din play-off-ul Ligii 1.

2477 afișări
Imaginea articolului Dinamo - FCSB, scor 2-1, în etapa a opta din play-off-ul Ligii 1/ Laurenţiu Reghecampf: Din păcate, am avut ocazii multe, dar n-am reuşit să marcăm

Dinamo - FCSB, scor 2-1, în etapa a opta din play-off-ul Ligii 1 (Imagine: GEORGE FILIP/ MEDIAFAX FOTO)

Au marcat: Hanca 34' pen, 90+6' / Pleaşcă 54'

1-0: Hanca înscrie din penalty, după ce Bălaşa l-a faultat pe Nemec în careu.

1-1: Pleaşcă a reluat cu capul din marginea careului, Penedo nu s-a înţeles cu colegii săi, mingea s-a scurs în plasa laterală.

2-1: Sergiu Hanca face dubla din penalty, după ce William De Amorim l-a faultat în careu pe Jose Romera.

În urma acestui rezultat, FCSB cade pe locul doi în clasament, cu 38 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, dar depăşită de FC Viitorul datorită rezultatelor din meciurile directe, în timp ce Dinamo rămâne pe locul trei în play-off, cu 36 de puncte.

Dinamo: Penedo - Romera, Dielna, Nedelcearu, St. Filip - Mahlangu (Bawab 90'), Palic (P. Petre 77') - Hanca, Rivaldinho (Busuladzic 62'), Nistor - Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

FCSB: Niţă - Pleaşcă, Bălaşa, Moke, Momcilovic - Pintilii (Tamaş 67'), Ov. Popescu (De Amorim 46') - Enache, Boldrin, Fl. Tănase - Alibec (Gnohere 71'). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Mahlangu 25', Nedelcearu 38', Hanca 40', Romera 59', Dielna 90' / Popescu 25', Pleaşcă 27', Bălaşa 33', Enache 45+4', Tănase 90+3'

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad), Octavian Şovre (Oradea), Vasile Marinescu (Bucureşti); rezervă: Cătălin Popa (Piteşti).

Observatori: Patraţiu Abrudan (Cluj-Napoca), Mircea Călin (Bucureşti).

Stadion: Arena Naţională, Bucureşti.

Laurenţiu Reghecampf: Din păcate, am avut ocazii multe, dar n-am reuşit să marcăm

Laurenţiu Reghecampf s-a declarat dezamăgit de arbitrajul pierdut cu 2-1 în faţa lui Dinamo. Antrenorul FCSB-ului a fost trimis în tribune în prelungiri, după ce arbitrul a dat 11 metri pentru Dinamo.

Meci foarte intens între Dinamo şi FCSB, atât în tribune, cât şi pe teren. Gazdele au reuşit să se impună cu 2-1 printr-un penalty pe care l-au primit în prelungirile partidei. Reghecampf a avut o explozie de nervi la finalul meciului şi a fost trimis în tribune. Antrenorul FCSB-ului recunoaşte că i-a înjurat pe arbitri, însă spune că şi el a fost jignit:

”Trebuia să se acorde un 11 metri la noi. Ei am primit, nu ştiu dacă a fost, Romera s-a aruncat peste el şi au primit penalty în minutul 90+3. Trebuie să avem încredere şi să ne gândim la viitor. Faptul că am fost trimis în tribună pentru faptul că l-am jignit... la rândul său, şi el a jignit antrenorii. Nu mai contează dacă am fost jignit, haideţi să mergem înainte.

Din păcate, am avut ocazii multe, dar n-am reuşit să marcăm. Ei au încercat să joace pe Nemec şi mingea a doua. Ce pot să le spun jucătorilor? Mai multă atenţia la finalizare. Acum nu mai suntem la mâna noastră, suntem la egalitate cu Viitorul şi vine şi Dinamo din urmă”, a declarat Reghecampf.

Întrebat dacă a fost ultimul său derby, Reghecampf a răspuns scurt: ”Nu ştiu, vom vedea”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici