Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul israelian Hatem El Hamid. Daniel Stanciu: "Mi l-a recomandat selecţionerul Israelului". Imagini cu realizările fotbalistului - VIDEO

Fundaşul israelian Hatem El Hamid va evolua la echipa Dinamo, el fiind prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă.

245 afișări
Imaginea articolului Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul israelian Hatem El Hamid. Daniel Stanciu: "Mi l-a recomandat selecţionerul Israelului". Imagini cu realizările fotbalistului - VIDEO

Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul israelian Hatem El Hamid (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Hatem El Hamid are 23 de ani şi a evoluat la Maccabi Tel Aviv, Charleroi şi FC Ashdod.

Acesta este al doilea transfer oficializat de Dinamo după cel al atacantului Marius Niculae.

"E o mare bucurie pentru mine să joc al Dinamo, voi face tot ce pot pentru a nu dezamăgi. Ştiu că Dinamo e un ul dintre cele două mari cluburi din România, că are mulţi suporteri. Sunt fericit să fiu aici sper să ajut echipa în îndeplinirea obiectivului", a declarat El Hamid.

Managerul general al clubului, Daniel Stanciu, l-a prezentat pe El Hamid ca fiind un jucător polivalent, care poate evolua pe trei posturi. "E un jucător arab cu paşaport israelian, un jucător polivalent, care evoluează pe trei posturi. E un jucător pe care mi l-a recomandat şi selecţionerul Israelului, care a făcut parte din lotul lărgit al naţionalei Israelului. Ne bucurăm că s-a realizat acest transfer şi sperăm să confirme. Am căzut de acord cu clubul din Israel pentru un împrumut cu opţiune de cumpărare din vară", a declarat Stanciu.

Al treilea jucător pe care îl va achiziţiona Dinamo este atacantul Gheorghe Grozav, conform managerului general Daniel Stanciu. "Ne-am înţeles cu Gicu Grozav, e un jucător la care ne-am gândit cu toţii. Îl aşteptăm să vină la club, a fost la vizita medicală. El va semna până în vară, cu opţiune de prelungire. E în litigiu la FIFA cu Terek, am chemat avocaţii, să fie totul în regulă să-l folosim din retur", a afirmat Stanciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici