Dragomir: Nu mai contează rezultatul cu Bosnia, oricum nu ne calificăm

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că nu mai contează rezultatul meciului România-Bosnia Herţegovina, din preliminariile Euro 2012, întrucât echipa naţională nu va mai reuşi să se califice la turneul final.

412 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Nu mai contează rezultatul cu Bosnia, oricum nu ne calificăm

Dragomir: Nu mai contează rezultatul cu Bosnia, oricum nu ne calificăm (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Olăroiu e un antrenor valoros, care are succes oriunde merge. Aceşti oameni sunt puţini. Sunt unii care îi critică şi ei se ridică. Cred că şi el, şi Răzvan Lucescu sunt nişte antrenori de excepţie. Îl voi vedea toată viaţa pe Răzvan un antrenor bun pentru naţională, toată viaţa, este un băiat inteligent şi bine educat. Nu mai contează meciul cu Bosnia. Ce mai contează rezultatul cu Bosnia, că oricum nu ne calificăm, să fim serioşi", a declarat Dragomir.

Oficialul LPF spune că înţelege decizia lui Cristian Chivu de a se retrage de la echipa naţională şi consideră totodată că Adrian Mutu ar putea evolua chiar şi la FC Barcelona: "De Chivu nu-mi pare rău, îl înţeleg. A fost, este şi va rămâne o mare valoare şi atunci când nu va mai fi fotbalist. Mutu este jucător de Chelsea, Milan sau chiar Barcelona. Este exact pe specificul acestui fotbal. Are calităţi de mare fotbalist. Pe Mutu mai mult l-am criticat de-a lungul anilor şi cred că merita mai mult decât ce a primit".

Dumitru Dragomir consideră că fundaşul stelist Florin Gardoş este mai valoros decât apărătorii centrali de la Manchester United. "La Steaua sunt doi jucători foarte valoroşi, Tătăruşanu şi Gardoş. Ăsta, Gardoş, e mai bun decât ambii fundaşi centrali de la Manchester United. Ce Rio Ferdinand? Lăsaţi-mă în pace cu Rio Ferdinand. Dacă îl ia Manchester United pe Gardoş, face carieră mondială. Deşi eu aş vrea ca fotbaliştii de valoare să rămână la mine în ţară", a mai spus Dragomir.

Referitor la antrenorul Ioan Andone, preşedintele LPF spune că acesta nu va părăsi banca tehnică a echipei Dinamo: "Andone mai are un contract de doi ani de zile cu Dinamo, rămâne sigur. Nu trebuie să-l convingă nimeni, plăteşte nişte daune dacă nu rămâne. A rămas să se gândească ce bani plăteşte dacă nu rămâne".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici