FC Dinamo va trimite ajutoare la Pechea pentru persoanele afectate de inundaţii

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti va trimite ajutoare în comuna gălăţeană Pechea, din care sunt originari pugiliştii Lucian Bute şi Cristian Ciocan, pentru persoanele afectate de inundaţiile de săptămâna trecută din judeţ, informează fcdinamo.ro.

115 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo va trimite ajutoare la Pechea pentru persoanele afectate de inundaţii

FC Dinamo va trimite ajutoare la Pechea pentru persoanele afectate de inundaţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dinamoviştii vor fi prezenţi, împreună cu partenerul Azuga Waters, joi, de la ora 12.00 în comuna gălăţeană. Ei vor fi însoţiţi şi de pugilistul Cristian Ciocan.

Nouă persoane, între care o fetiţă de opt ani, şi-au pierdut viaţa după ce au fost luate de viituri, în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Galaţi.

Potrivit unui raport preliminar al Prefecturii Galaţi, în urma inundaţiilor de săptămâna trecută au fost afectate 39 de localităţi.

În urma inundaţiilor au fost evacuate 8.265 de persoane din Pechea (3.060), Cudalbi (2.720), Slobozia Conachi (740), Corni (685), Valea Mărului (400) şi Cuza Voda (270).

Viitura a afectat 3.443 de locuinţe, 71 fiind distruse complet. Au fost afectate, pe diferite segmente, două drumuri naţionale şi 11 drumuri judeţene, şase drumuri comunale, 25 de drumuri săteşti şi un segment de cale ferată, iar din totalul de 5.873 de fântâni existente în localităţile afectate de inundaţii, 871 au fost colmatate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici