Fostul campion mondial de tineret, Dmitro Grabovsky, a încetat din viaţă la vârsta de 31 de ani

Fostul campion mondial de tineret din 2005, Dmitro Grabovsky, a încetat din viaţă la vârsta de 31 de ani în urma unui infarct, anunţă belgienii de la Sporza.

1069 afișări
Imaginea articolului Fostul campion mondial de tineret, Dmitro Grabovsky, a încetat din viaţă la vârsta de 31 de ani

Fostul campion mondial de tineret, Dmitro Grabovsky, a încetat din viaţă la vârsta de 31 de ani (Imagine: ESPN / Mediafax Arhiva Foto)

Grabovsky, care a avut o scurtă, dar tumulltumoasă carieră profesională, avea doar 31 de ani. Ciclistul ucrainean, născut la Simferopo, şi-a făcut un nume în lumea rutierilor, graţie victoriei obţinute la Campionatul Mondial de tineret din urmă cu 12 ani. În 2007, Grabovsky a semnat cu echipa Quick Step, după ce a fost stagiar timp de un sezon.

A petrecut doi ani la Quick Step înainte de a se muta la ISD-Neri Team în 2009, unde a mai petrecut încă două sezoane. În 2010, Grabovsky a vorbit despre gravele probleme pe care le-a avut cu alcoolul, însă a spus apoi că a câştigat această luptă.

"Sunt foarte trişti să auzim de trecerea în nefiinţă a fostului rutier Dmitro Grabovsky. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace", este mesajul postat pe site-ul oficial al echipei Quick Step.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici