Fotbalist cotat la 10 milioane de euro, la un pas de arestare pentru că nu a plătit pensia alimentară - VIDEO

Enner Valencia, atacantul ecuadorian de la Everton, a fost aşteptat de avocaţi şi poliţişti la finalul antrenamentului de joi, desfăşurat pe stadionul Atahualpa din Quito, pentru că nu a plătit pensia alimentară fiicei sale timp de patru luni, informează Marca.

666 afișări
Imaginea articolului Fotbalist cotat la 10 milioane de euro, la un pas de arestare pentru că nu a plătit pensia alimentară - VIDEO

Fotbalist cotat la 10 milioane de euro, la un pas de arestare pentru că nu a plătit pensia alimentară - VIDEO

Paul Marin, unul dintre avocaţii ce o reprezintă pe mama copilei, s-a prezentat la stadion, alături de poliţişti, cu un mandat care prevede că Valencia va trebui să plătească 17.000 de dolari, suma reprezentând pensia alimentară a fiicei sale din ultimele patru luni.

“E de neacceptat faptul că ofiţerii de poliţie nu au hotărât reţinerea fotbalistului Enner Valencia. Au ignorat un ordin judecătoresc. Dacă acest om câştigă atât de mult, atunci de ce nu-şi plăteşte obligaţiile lunare către fiica sa?”, a declarat avocatul anagajat de mama copilului, Paul Marin, citat de Marca.

Fotbalistul împrumutat la Everton şi avocatul acestuia nu au dorit să comenteze în privinţa acuzaţiilor. Valencia are un salariu de aproximativ 34.000 de lire sterline, pe săptămână, în Anglia, şi este cotat în acest moment la 10 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici