Video Emma Răducanu a ajuns în România. Sportiva va participa la turneul de tenis de la Cluj-Napoca

Emma Răducanu a ajuns sâmbătă în România. Câştigătoarea de la US Open va participa la turneul de tenis Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

1777 afișări

Tenismena Emma Răducanu a ajuns la aeroportul din Cluj-Napoca, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.45. Răducanu a venit în România împreună cu tatăl ei. Jucătoarea a fost aşteptată cu flori de directorul turneului, Patrick Ciorcilă. La hotel au fost pregătite pentru ea, dar şi pentru alte jucătoare de top, mai multe cadouri cu produse autentice romaneşti, între care şi o ie.

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open, alături de Simona Halep şi Garbine Muguruza, alte câştigătoare de Grand Slam.

Emma Răducanu s-a născut în Canada şi are 18 ani. Tatăl ei este român, iar mama este chinezoaică, dar familia locuieşte la Londra. Ea a debutat în circuitul profesionist în 2018, iar anul acesta a câştigat US Open, devenind prima jucătoare care a reuşit să câştige un Grand Slam venind din calificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici