GALA PROSPORT "15 ANI": Gheorghe Hagi, premiat de fiul său Ianis

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a fost premiat, joi, la Gala "ProSport 15 ani", pentru promovarea României în ultimii 15 ani, distincţia fiindu-i înmânată de către fiul său Ianis, component al echipei naţionale "sub 15 ani".

258 afișări
Imaginea articolului GALA PROSPORT "15 ANI": Gheorghe Hagi, premiat de fiul său Ianis

GALA PROSPORT "15 ANI": Gheorghe Hagi, premiat de fiul său Ianis (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Mulţumesc pentru această seară în care aţi strâns istoria sportivă a României. Să sperăm că aceia care vin din spate ne vor depăşi. Sper ca peste zece ani, în echipa naţională să fie zece jucători de la academie", a declarat Hagi după primirea premiului, moment în care pe scenă s-au aflat mai mulţi copii de la academia de fotbal pe care o deţine.

Hagi a precizat că în viitor intenţionează să coopteze şi tineri jucători străini în cadrul academiei. "Proiectul privind academia este doar la început. Am ieşit în lume şi am urcat nişte trepte mai mult sau mai puţin normale. Probabil că vom aduce şi străini la academie. Momentan, avem un macedonean la echipă, care probabil va debuta la echipa mare (n.r. - Viitorul Constanţa)", a afirmat Hagi.

Gala ProSport organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de la apariţia ziarului a reunit, joi seara, peste 300 de personalităţi, cele mai importante nume din istoria sportului românesc, medaliaţii olimpici ai ţării noastre, fotbalul fiind reprezentat prin Steaua '86 şi Generaţia de Aur.

La gala aniversară, desfăşurată la Hotelul Radisson BLU din Bucureşti , ProSport a acordat 19 premii speciale, împărţite în patru categorii: Legendele Performanţei, Legendele Spiritului, Legendele Admiraţiei şi Legendele Românilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici