Grigorie va evolua la FC Braşov

Mijlocaşul Ştefan Grigorie a semnat, joi, un contract valabil până la vară cu echipa FC Braşov, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane şi a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

103 afișări
Imaginea articolului Grigorie va evolua la FC Braşov

Grigorie va evolua la FC Braşov (Imagine: Shutterstock)

"Mă bucur că am ajuns la FC Braşov, mi-am dorit foarte tare să vin aici, am discutat cu Constantin Zotta încă din vară şi i-am promis că vom lucra împreună şi mă bucur că acest lucru s-a realizat. FC Braşov este o echipă valoroasă care nu merită să fie pe un loc retrogradabil. De altfel, valoarea lotului echipei a cântărit în decizia mea. Am încredere că ne vom salva de al retrogradare, însă este foarte important să dăm totul în teren meci de meci. Este păcat şi pentru noi, şi pentru suporteri, şi pentru oraş ca FC Braşov să fie pe locul de acum. Trebuie să schimbăm repede situaţia din clasament", a spus Grigorie.

Prezent la conferinţa de presă, directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, a afirmat că Ştefan Grigorie reprezintă ultimul transfer al echipei în această iarnă şi că este mulţumit de fotbaliştii pe care a reuşit să îi aducă sub Tâmpa. "Îl ştiu pe Grigorie de multă vreme şi l-am dorit foarte tare la Braşov. Este un fotbalist de care noi avem mare nevoie, are experienţă, are campionate şi cupe câştigate şi am încredere că se va angrena foarte repede în echipă. Acesta este ultimul transfer pe care îl facem în această iarnă. Pot spune că suntem mulţumiţi de ce am realizat, iar dacă vom reuşi să îl păstrăm şi pe Surdu ar fi extraordinar pentru noi. Cu Surdu avem o înţelegere că poate semna cu orice echipă vrea, până la data de 31 ianuarie. Însă noi sperăm ca acest lucru să nu se întâmple şi să ajute şi în retur. E un jucător de care avem mare nevoie şi ne-ar ajuta enorm", a precizat Zotta.

Constantin Zotta a mai spus că a discutat cu jucătorii înainte de înlocuirea lui Ilie Stan şi aceştia au înţeles că se impunea o schimbare, dar că "o parte din vină o au toţi cei implicaţi": "Normal că am discutat cu băieţii înainte de a schimba, din nou, antrenorul. Totuşi, ei au înţeles că am greşit cu toţii şi că e nevoie de multă muncă şi determinare ca să ieşim din zona în care suntem. În zilele următoare vom semna actele cu fostul tehnician Ilie Stan. Oricum, un lucru e clar, cei care se ocupă de pregătirea echipei sunt Cornel Ţălnar şi Florentin Petre. Cu Ilie Stan mai avem de rezolvat doar nişte acte, pe care le vom semna cu siguranţă. Sunt sigur că rezilierea se va face, ne vom înţelege".

Oficialul a mai adăugat că cel mai probabil vineri vor veni banii din drepturile TV şi FC Braşov îşi va achita şi restanţele faţă de jucători. "Trebuie să le mulţumesc băieţilor, încă o dată, şi pe această cale. Chiar au dat dovadă de caracter şi de înţelegere şi au avut răbdare. S-au pregătit extraordinar de bine, în ciuda tuturor problemelor. Cu siguranţă zilele următoare vom rezolva şi plăţile către ei", a declarat Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici