Halep, după semifinala cu Wozniacki: Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Mă bucur că am putut să joc aşa şi că am rezistat trei ore pe teren

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, s-a prezentat zâmbitoare la conferinţa de presă de la finalul meciului pierdut în faţa danezei Caroline Wozniacki, la Stuttgart, românca declarând că este mulţumită de prestaţia sa şi că pur şi simplu adversara a fost mai bună, informează wtatennis.com.

4662 afișări
Imaginea articolului Halep, după semifinala cu Wozniacki: Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Mă bucur că am putut să joc aşa şi că am rezistat trei ore pe teren

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Consider că am jucat bine. Însă adversara mea a fost pur şi simplu mai bună. A alergat mult şi s-a luptat până la final, a fost mai puternică. Sunt mulţumită de acest meci. Reţin doar ce este pozitiv din experienţele mele şi privesc înainte", a spus Halep.

"A fost un meci foarte bun pentru începutul sezonului pe zgură. Mă aşteptam să joace foarte bine (Caroline Wozniacki), dar azi a jucat incredibil. A scos tot şi a fost solidă şi mai puternică decât mine. Am simţit oboseala pe finalul meciului şi am greşit nişte mingi uşoare. Mă bucur că am putut să joc aşa şi că am rezistat trei ore pe teren. Am avut multe şanse să iau conducerea meciului, dar ea a jucat bine în momentele importante. O să discut şi cu antrenorul şi voi vedea ce nu a fost bine. Sunt sigură că pot progresa mai mult la ce nu am făcut bine azi. Nu îmi place să renunţ. Am făcut o dată asta în acest an, în Australia, şi am promis că nu o voi mai face. Nu lucrez cu niciun psiholog sau ceva de genul acesta. Am încredere în mine în forţa mea şi, de la meci la meci, progresez mental şi mă simt puternică pe ce pot să fac", a spus Halep pentru Digi Sport.

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2, de sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Wozniacki s-a impus după o partidă care a durat aproape trei ore şi ea va disputa a doua finală la Stuttgart, din 2011.

Prezenţa în semifinale este recompensată la Stuttgart cu un cec în valoare de 28.601 de euro şi cu 185 de puncte WTA.

Cu 26 de victorii şi patru înfrângeri în 2015, Simona Halep va fi, începând de luni, numărul 2 mondial, după ce rusoiaca Maria Şarapova a fost eliminată în turul 2, la Stuttgart.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici