Hănescu revine în competiţii la un turneu challenger

Tenismenul Victor Hănescu, locul 134 ATP, va fi cap de serie numărul 8 la turneul challenger de la Dallas, cu premii în valoare de 100.000 de dolari, aceasta fiind prima competiţie la care va participa jucătorul român, din 11 noiembrie 2014.

89 afișări
Imaginea articolului Hănescu revine în competiţii la un turneu challenger

Hănescu revine în competiţii la un turneu challenger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Turneul va avea loc în perioada 31 ianuarie - 7 februarie şi pe tabloul de simplu mai figurează Mihail Kukuşkin din Kazahstan (locul 51 ATP), georgianul Teymuraz Gabaşvili (locul 67 ATP), cehul Radek Stepanek (locul 74 ATP) şi slovenul Blaz Rola (locul 80 ATP).

Pentru revenirea în Top 100 ATP, în sezonul 2015, Hănescu s-a antrenat la Miami, unde se afla alături de familie din luna decembrie.

"Sunt pregătit atât fizic, cât şi psihic pentru acest turneu challenger. Mi-am propus anul acesta să urc cât mai mult în clasamentul mondial. Sunt sigur, că la finalul acestui an, când voi trage linie, locul meu în clasamentul ATP va fi cu totul altul", a declarat numărul 1 român, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici