Incident la Alba Iulia, după ce fanii CFR-ului au dat foc la un banner

Fanii echipei CFR Cluj au dat foc la un banner la finalul partidei cu Universitatea Cluj, scor 1-1, din etapa a IX-a a Ligii I, în sectorul rezervat lor pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge focul, care a cuprins câteva scaune.

31 afișări
Imaginea articolului Incident la Alba Iulia, după ce fanii CFR-ului au dat foc la un banner

Incident la Alba Iulia, după ce fanii CFR-ului au dat foc la un banner (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

La meciul disputat la Alba Iulia au asistat aproximativ 3.000 de suporteri ai echipei Universitatea Cluj şi circa 200 susţinători ai formaţiei CFR Cluj.

La finalul partidei, nemulţumiţi de rezultat, fanii campioanei au dat foc la un banner, iar focul a cuprins câteva scaune din sectorul rezervat lor, fiind nevoie să se intervină cu stingătoare pentru a se opri extinderea focului.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată, vineri, la Alba Iulia, în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici