Incidente la finala Roland Garros: Douăsprezece persoane au ajuns la Poliţie - VIDEO

Douăsprezece persoane au ajuns la Poliţie, ca urmare a unor incidente din timpul finalei turneului de la Roland Garros, câştigată de spaniolul Rafael Nadal, duminică, în faţa compatriotului său David Ferrer.

238 afișări
Imaginea articolului Incidente la finala Roland Garros: Douăsprezece persoane au ajuns la Poliţie - VIDEO

Incidente la finala Roland Garros: Douăsprezece persoane au ajuns la Poliţie - VIDEO

Finala a fost perturbată de manifestanţi care îşi arătau nemulţumirea faţă de legea privind căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Un manifestant a reuşit chiar să intre pe teren, el fiind reţinut imediat de forţele de ordine şi evacuat.

De asemenea, doi spectatori zgomotoşi, care au afişat un banner cu un mesaj împotriva legii respective, au fost evacuaţi. Patru tineri au părăsit şi ei arena centrală, escortaţi de stewarzi. "Manifestăm împotriva legii Taubira, pentru că ne temem pentru viitorul copiilor noştri", a declarat unul dintre tineri.

Pe de altă parte, alţi manifestanţi, pe jumătate dezbrăcaţi şi purtând măşti, au afişat un banner cu mesajul: "Demisia Hollande" pe terenul Susanne-Lenglen, unde câteva zeci de spectatori urmăreau finala pe un ecran uriaş.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numărul 3, a câştigat, duminică, pentru a opta oară turneul de la Roland Garros, învingându-l în finală, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3, pe compatriotul său David Ferrer, al patrulea favorit.

Nadal a devenit primul jucător din istorie care se câştigă de opt ori acelaşi turneu de Grand Slam, depăşindu-i pe americanul Pete Sampras şi pe elveţianul Roger Federer, care s-au impus de şapte ori la Wimbledon.

Trofeul i-a fost înmânat spaniolului de către multiplul campion olimpic la atletism Usain Bolt.

Din februarie, de când a revenit în competiţii după o absenţă îndelungată cauzată de o accidentare la genunchi, Rafael Nadal a câştigat şapte turnee şi a fost finalist la alte două turnee.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici