Ioan Becali: Suntem la baraj în proporţie de peste 90 la sută. Dragomir: Mai bine nu se prezentau ungurii la acest meci

Impresarul Ioan Becali a declarat, vineri seară, că reprezentativa României şi-a asigurat în proporţie de peste 90 la sută calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, subliniind că la meciul de marţi cu Turcia s-ar mulţumi cu un 1-0.

200 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Suntem la baraj în proporţie de peste 90 la sută. Dragomir: Mai bine nu se prezentau ungurii la acest meci

Ioan Becali: Suntem la baraj în proporţie de peste 90 la sută. Dragomir: Mai bine nu se prezentau ungurii la acest meci (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Unde sunt acum toţi contestatarii? E o bucurie generală, o victorie mare pentru toată naţiunea. Aţi văzut ce probleme ne-au creat ungurii, nu numai pe stadion ci şi pe străzi. A fost o răzbunare într-un mod sportiv, fair-play, le-am arătat că suntem mai buni şi că puteam să câştigăm cu 5-0. Urmează un meci cu prietenul meu Fatih Terim, dar acolo cred într-o victorie mai puţin lejeră, m-aş mulţumi şi cu un 1-0. Suntem la baraj în proporţie de peste 90 la sută, dacă învingem şi Turcia suntem în proporţie de 96-97 la sută la baraj", a declarat Ioan Becali.

Dragomir: Mai bine nu se prezentau ungurii la acest meci

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, la Sport.ro, că mai bine ungurii nu se prezentau la acest meci şi că tricolorii vor învinge clar Turcia, săptămâna viitoare, informează prosport.ro.

"Mai bine nu se prezentau ungurii la acest meci. Ce meci au făcut toţi, sunt mândru de ei. Piţurcă ştie să mobilizeze echipa pentru meciurile importante, este obişnuit cu calificările. Şi FRF a procedat bine că a promis bani mulţi pentru calificare, aşa trebuie. Îi batem şi pe turci de le sună apa în cap. Avem echipă de Mondiale, este păcat să nu ne calificăm. Dacă vom cădea cu Franţa la baraj, nu avem nicio şansă, dar cu oricine altcineva ne calificăm. Fotbalul nu mai e demult doar un joc, una e să meargă francezii în Brazilia, alta e să mergem noi. Dar eu sunt optimist", a spus Dragomir.

Reprezentativa României a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Golurile au fost marcate de Ciprian Marica '2, Mihai Pintilii '31 şi Cristian Tănase '88.

Următorul meci al naţionalei României va avea loc, marţi, de la ora 21.00, tot pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Turciei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici