Ioan Niculae l-a dat afară de la Astra pe Ben Youssef şi i-a făcut "nesimţiţi" pe jucători

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, i-a criticat dur pe jucătorii săi, pe care i-a numit "nesimţiţi" după eliminarea din Cupa României, şi a anunţat că fundaşul tunisian Syam Ben Youssef nu va mai face parte din lot.

377 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae l-a dat afară de la Astra pe Ben Youssef şi i-a făcut "nesimţiţi" pe jucători

Ioan Niculae l-a dat afară de la Astra pe Ben Youssef şi i-a făcut "nesimţiţi" pe jucători (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Văd câţiva jucători, vreo doi-trei, care nu au nicio legătură cu această echipă, iar unul va fi scos defintiv din echipă din acest moment. De fapt a fost hotărârea mea de săptămâna trecută, de la meciul cu Zagreb, dar domnul Gheorghe Dinu mi-a schimbat-o. Mi-a zis să-i mai dăm o şansă. Şi i-am dat! Şi va trebui să-şi găsească echipă, îi vom da liber, să se ducă unde vrea. Ben Youssef nu mai are nicio treabă cu echipa Astra. Sigur, vom mai avea nişte plăţi de făcut, el ia bani mulţi. Sunt câţiva mercenari care au făcut un grup, o bandă de mercenari, care nu au nicio legătură cu acest club", a spus Niculae la Digi Sport.

Finaţatorul Astrei şi-a continuat "rechizitoriul" la adresa fotbaliştilor antrenaţi de Daniel Isăilă, care sunt prea "îmbuibaţi" de banii pe care îi primesc, şi l-a nominalizat şi pe preşedintele Dinu Gheorghe printre cei vinovaţi de eşecurile echipei.

"Să le fie ruşine, nesimţiţii, le-am plătit luna iunie. Au primit prima pentru Cupa României, 15.000 de euro. Au avut primă pentru Supercupa României, au luat fiecare câte 10.000 de euro. Le-am plătit înainte de meciul cu Zagreb 800.000 de euro, mai precis 854.000 de euro. Sunte nişte nesimţiţi, îşi bat joc de acest club. Mulţi vor trebui să-şi caute alte echipe. Domnul Dinu a ridicat aceste salarii la nişte sume imense. Sunt salarii de zece mii de euro net. Sunt îmbuibaţi Nu mai pot să se gândească la fotbal că au preocupări să-şi cheltuie banii. Uitaţi-vă la Rapid, nu au primit de un an de zile niciun ban şi au bătut în Cupă, au muncit până în ultimul minut", a afirmat el.

Viitorul Astrei este sumbru, în opinia lui Niculae, care se aşteaptă ca echipa chiar să retrogradeze dacă va continua evoluţii din ultima perioadă."Trebuia să lăsăm Lyonul să joace, să nu se facă de râs în această grupă (n.r. - a Ligii Europa). A rămas ca noi, Astra, să ne facem de râs în această grupă. Poate vor să-l schimbe pe antrenor, că văd că nu vor să mai joace nimic. Poate vor să mă schimbe pe mine, nu am nicio problemă. Nu putem să batem nici pe Steaua 3, nu putem să mai batem pe nimeni. Echipa este moartă. Măcar să facem efortul să ne salvăm de la retrogradare. Nu exagerez deloc", a conchis omul de afaceri.

Echipa Astra Giurgiu, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată în 16-imile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia Dacia Mioveni, ocupanta locului 6 în seria secundă a Ligii a II-a.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Stoica '19, Popa '42 şi Mârzeanu '90, în timp ce pentru echipa de pe locul 3 al Ligii I, participantă în grupele Ligii Europa, a înscris Cristescu, în minutul 17.

Astra Giurgiu a câştigat sezonul trecut în premieră Cupa României, după ce a învins, în finală, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia Steaua Bucureşti.

Duminică, de la ora 21.00, Astra va evolua în deplasare cu campioana Steaua, în etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici