Ivan Zamorano, implicat într-un accident rutier. Un român de 17 ani ar fi provocat coliziunea

Fostul internaţional chilian Ivan Zamorano a fost implicat, marţi, într-un accident rutier la Buenos Aires, dar a scăpat nevătămat, informează Gazzetta dello Sport.

153 afișări
Imaginea articolului Ivan Zamorano, implicat într-un accident rutier. Un român de 17 ani ar fi provocat coliziunea

Ivan Zamorano, implicat într-un accident rutier (Foto: Captura)

Un tânăr de 17 ani de origine română ar fi provocat accidentul în care a fost implicat şi fostul internaţional chilian Ivan Zamorano, anunţă publicaţia La Cuarta din Chile.

Zamorano şi soţia lui, argentinianca Maria Albero, se aflau într-un autoturism marca Citroen DS 3, iar acesta s-a răsturnat după ce a fost lovit de un alt autovehicul, Volkswagen Passat, condus de românul de 17 ani, care a trecut pe lumina roşie a semaforului.

Soţia lui Zamorano a fost transportată cu elicopterul la spital, însă a fost externată după câteva ore. Fostul jucător a dat publicităţii un comunicat, în care a anunţat că atât soţia lui, cât şi şoferul de 17 ani se află în afara oricărui pericol.

"După accidentul în care am fost implicaţi la Buenoa Aires, eu şi doamna mea, Maria Albero, vrem să mulţumim tuturor celor care s-au arătat preocupaţi de soarta noastră şi precizăm că în ciuda gravităţii incidentului, nu au fost probleme mari nici pentru noi, nici pentru şoferul care ne-a lovit", a afirmat Zamorano.

Ivan Zamorano, în vârstă de 48 de ani, fost fotbalist la Real Madrid şi Internazionale Milano, printre altele, se afla la Buenos Aires în vizită la rudele soţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici