Jucătorii echipei naţionale a României au aprins lumânări la clubul Colectiv - FOTO

Jucătorii echipei naţionale a României împreună cu membrii stafului tehnic au fost prezenţi, miercuri seară, la clubul Colectiv, unde au aprins lumânări în memoria victimelor incendiului din 30 octombrie.

150 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei naţionale a României au aprins lumânări la clubul Colectiv - FOTO

Jucătorii echipei naţionale a României au aprins lumânări la clubul Colectiv (Imagine: Marian Ilie/Mediafax Foto)

Componenţii echipei naţionale au ajuns la clubul Colectiv în jurul orei 21.00 şi au stat aproximativ zece minute, ei fiind însoţiţi şi de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

"Ne-am dorit toţi să fim prezenţi aici. E foarte multă durere, tristeţe. Sunem alături şi noi fotbaliştii, echipa naţională, federaţia, de familiile îndoliate. Să fiu sincer, din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai mari catastrofe pe care le-am prins în viaţă. Dumnezeu să-i odihnească", a declarat selecţionerul Anghel Iordănescu.

"Le dorim multă sănătate celor care se luptă acum pentru a rămâne în viaţă şi cred că toţi jucătorii noştri au discutat în aceste zile în care au stat în cantonament despre aceşti tineri care ne-au părăsit", a adăugat el.

Jucătorii echipei naţionale se află în cantonament pentru meciul amical cu Italia, programat, la 17 noiembrie, la Bologna, pe stadionul Dall’Ara, de la ora 21.45. Înaintea partidei se va ţine un moment de reculegere, iar "tricolorii" vor evolua cu banderole negre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici