Jucătorii naţionalei de fotbal a României o susţin pe Simona Halep - FOTO

Coponenţii echipei naţionale de fotbal a României s-au fotografiat în cantonamentul din Elveţia cu un banner pe care era inscripţionat mesajul "Noi o susţinem pe Halep", imaginea fiind postată pe pagina de facebook a lui Ciprian Marica.

264 afișări
Imaginea articolului Jucătorii naţionalei de fotbal a României o susţin pe Simona Halep - FOTO

Jucătorii naţionalei de fotbal a României o susţin pe Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atacantul român a însoţit fotografia postată pe facebook de un mesaj adresat jucătoarei de tenis Simona Halep: "Hai Simona, hai România!".

Jucătoarea de tenis Simona Halep, 23 de ani, a devenit, miercuri, la Roland Garros, prima sportivă din România care se califică în semifinelele unui turneu de Grand Slam după performanţa similară reuşită de Irina Spîrlea în 1997, la US Open.

Pentru un loc în finală, Halep va juca joi împotriva sportivei germane Andrea Petkovici, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28, care s-a calificat, în semifinale, după ce a învins-o, tot cu scorul de 6-2, 6-2, pe italianca Sara Errani, a zecea favorită a competiţiei şi locul 11 WTA.

Echipa naţională a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-1), de reprezentativa Algeriei, formaţie calificată la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, într-un meci amical disputat la Geneva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici