Lig TV: Hagi şi-a reziliat de comun acord contractul cu Galatasaray

Gruparea Galatasaray Istanbul a ajuns la un acord cu antrenorul Gheorghe Hagi privind rezilierea contractului, în prezenţa unui notar, a informat, joi, postul Lig TV, care marţi seară anunţase că tehnicianul român a fost demis, ştirea fiind ulterior dezminţită de oficialii turci.

85 afișări
Imaginea articolului Lig TV: Hagi şi-a reziliat de comun acord contractul cu Galatasaray

Lig TV: Hagi şi-a reziliat de comun acord contractul cu Galatasaray (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Lig TV informează că Galatasaray a reziliat contractul lui Hagi de comun acord cu acesta, în prezenţa unui notar", scrie ajansspor.com.

Potrivit sursei citate, la meciul din etapa următoare, cu Antalyaspor, echipa Galatasaray va fi condusă de actualul secund Tugay Kerimoglu.

Postul Lig TV, preluat de întreaga mass-media din Turcia, a susţinut, marţi seară, că oficialii grupării din Istanbul au decis să renunţe la colaborarea cu Hagi şi că un anunţ în acest sens va fi făcut după o discuţie cu tehnicianul. În aceeaşi zi, preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a negat această informaţie, spunând că subiectul antrenorului nu a fost discutat în Consiliul de Conducere.

Miercuri, cotidianul Milliyet a publicat o declaraţie a impresarului Victor Becali, conform căruia gruparea Galatasaray a amânat luarea unei decizii în privinţa tehnicianului Gheorghe Hagi pentru după Adunarea Generală de la sfârşitul săptămânii.

Jurnalul Fanatik a scris că Hagi ar urma să se despartă de Galatasaray fie joi, fie la începutul săptămânii viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici