Liga I: FC Braşov - Gloria Bistriţa, scor 4-1

Echipa FC Braşov a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia Gloria Bistriţa, în primul meci al etapei a XXXIII-a, penultima a Ligii I.

323 afișări
Imaginea articolului Liga I: FC Braşov - Gloria Bistriţa, scor 4-1

Liga I: FC Braşov - Gloria Bistriţa, scor 4-1 (Imagine: Shutterstock)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Enceanu '11, '15, Buga '56 şi Machado '79, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Feher, în minutul 83, din penalti.

1-0: Cristi Ionescu l-a lansat în adâncime pe Enceanu, acesta a preluat şi l-a învins pe Oghinciuc cu un şut plasat de la 8 matri lateral dreapta.

2-0: Buga a preluat în careu, i-a pasat lui Enceanu şi acesta a înscris cu un şut plasat din 9 metri.

3-0: Buga i-a "furat" balonul lui Oghinciuc şi a înscris în poarta goală de la 10 metri lateral stânga.

4-0: Nuno Viceiros a centrat din lovitură liberă de pe partea dreaptă şi Machado a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

4-1: Feher a transformat penaltiul acordat de Florin Miron pentru un presupus henţ în careu comis de Machado.

În minutul 58, Sergiu Oltean (FC Braşov) a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault făcut la mijlocul terenului şi a fost eliminat de arbitrul Florin Miron.

În minutul 63, arbitrul Florin Miron a acordat penalti pentru Gloria Bistriţa după un fault în careu comis de Madeira asupra lui Feher, dar Răzvan Radu a trimis în bară.

FC Braşov: Marinescu - Vagner, Oltean, Machado, Cr. Ionescu - Enceanu (Nuno Viveiros '57), Mateiu, Madeira, I. Popa (R. Barbu '61) - Davide Dias (Dumbravă '76) - Buga. Antrenor: Adriano Szabo.

Gloria Bistriţa: Oghinciuc - O. Ionescu, Berceanu, Iordache, Stroe (Trestelnicu '46) - R. Radu (Moraes '66), Feher, Hlinca, Chiţu - Curtuiuş, Cubilla (Hasnaş '80). Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaşe galbene: Oltean '33, '58 / O. Ionescu '41, R. Radu '65, Chiţu '78, Curtuiuş '90+3.

Cartonaş roşu: Oltean '58.

Arbitri: Florin Miron (central) - Gero Szabo, Adrian Popescu (asistenţi) - Iulian Călin (rezervă).

Observatori: Sorin Boca, Ioan Zare.

La partida de la Braşov au asistat aproximativ 500 de spectatori.

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Rareş Enceanu, se află la primele goluri în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici