Liverpool - FC Barcelona, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, se joacă astăzi. ORA meciului şi echipele probabile

Liverpool primeşte astăzi, de la ora 22:00, vizita celor de la FC Barcelona, în returul semifinalelor Ligii Campionilor. În tur, catalanii s-au impus cu 3-0, pe teren propriu, iar formaţia lui Jurgen Klopp caută o minune în partida de pe Anfield Road.

679 afișări
Imaginea articolului Liverpool - FC Barcelona, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, se joacă astăzi. ORA meciului şi echipele probabile

Liverpool - FC Barcelona, din returul semifinalelor Ligii Campionilor, se joacă astăzi. ORA meciului

În prima manşă, Liverpool a părut să dicteze ritmul jocului într-o mare măsură, însă Barcelona a fost singura care a punctat, prin Luis Suarez (26') şi Lionel Messi (75', 82'). Scorul putea fi chiar mai drastic spre final, la contraatcurile campioanei Spaniei, însă englezii au scăpat cu doar trei goluri încasate.

Pentru jocul din această seară, Jurgen Klopp nu se va putea baza pe doi dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Mohamed Salah s-a accidentat la ultima partidă de campionat, contra lui Newcastle, scor 3-2, iar Roberto Firmino este indisponibil după o accidentare mai veche. Ambii au fost lăsaţi în afara lotului, iar Mane ar putea fi însoţit în tripleta ofensivă de Divock Origi şi Xherdan Shaqiri.

"Planul nostru este să încercăm. Dacă reuşim, ar fi minunat. Dacă nu, trebuie să <murim> în cel mai frumos mod posibil. Trebuie să luăm mai multe decizii pentru acest joc. Va fi al treilea joc în şase zile, iar Barceona a schimbat 11 jucători în meciul din campionat", a spus Jurgen Klopp, la conferinţa de presă premergătoare jocului, potrivit Mirror.

Van Dijk şi Oxlade Chamberlain, incerţi

Pe lângă absenţele lui Salah, Firmino şi Keita, Klopp ar putea să nu îi aibă la dispoziţie nici pe Alex Oxlade-Chamberlain şi Virgil Van Dijk. Primul, revenit recent după o perioadă de un an, a simţit dureri la ultimul joc de campionat şi sunt şanse mici să înceapă ca titular. De asemenea, Van Dijk a ratat antrenamentul de dinaintea jocului din cauza unor probleme mai vechi la picior, însă Klopp speră că îl poate recupera până la ora jocului.

Klopp vrea să surprindă cu Brewster. Barcelona nu-l are pe Dembele

Având în vedere absenţele din atac, Klopp se gândeşte să îi ofere o parte din joc şi puştiului Rhian Brewster (19 ani). Promiţătorul atacant englez din academia lui Liverpool este în lot pentru jocul cu Barcelona, iar managerul englezilor a confirmat că va juca: "Este pregătit, da. E o şansă mare să joace, aproape sigur". De partea cealaltă, Barcelona nu se va putea baza pe Rafinha, accidentat de mai multă vreme, şi Ousmane Dembele, care a avut probleme la coapsă în ultimul meci de campionat, 0-2, cu Celta Vigo, şi a fost scos după doar cinci minute.

Echipele probabile:

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Shaqiri, Origi, Mane

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Rakitic, Busquets, Coutinho - Suarez, Messi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici