LPF: Valentin Lemnaru este jucătorul echipei Steaua Bucureşti. Fotbalistul a semnat un contract pe doi ani

Atacantul echipei Universitatea Cluj, Valentin Lemnaru, este noul jucător al campioanei României, Steaua Bucureşti, a anunţat, joi, pe site-ul oficial, Liga Profesionistă de Fotbal.

203 afișări
Imaginea articolului LPF: Valentin Lemnaru este jucătorul echipei Steaua Bucureşti. Fotbalistul a semnat un contract pe doi ani

LPF: Valentin Lemnaru este jucătorul echipei Steaua Bucureşti (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

UPDATE: Valentin Lemnaru a semnat un contract pe doi ani cu Steaua Bucureşti

Atacantul Valentin Lemnaru a semnat, joi, un contract pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu echipa Steaua Bucureşti, a anunţat site-ul oficial al campioanei României.

"Faptul că m-am transferat la campioana României reprezintă un mare pas înainte în cariera mea şi sunt onorat pentru faptul că am ajuns la Steaua. Le mulţumesc tuturor celor de aici pentru încrederea pe care au avut-o în mine şi voi face tot posibilul să le-o răsplătesc. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic şi sper să mă integrez cât mai repede în colectivul de la Steaua. Sper ca prin evoluţiile mele să ajut echipa şi să le aduc, alături de noii mei colegi, foarte multe bucurii tuturor suporterilor Stelei", a declarat Lemnaru.

Noul atacant al Stelei, care va purta tricoul cu numărul 19, va participa vineri dimineaţă la primul antrenament alături de noii săi colegi, iar la ora 12.00 va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă la stadionul din Bulevardul Ghencea.

Lemnaru, în vârstă de 30 de ani, a evoluat la Universitatea Cluj în sezonul precedent şi a marcat 13 goluri în Liga I. Valentin Lemnaru a mai jucat în cariera sa la echipele Politehnica Timişoara, Dunărea Călăraşi, Dinamo Bucureşti, Astra Ploieşti şi Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici