Lucrările de modernizare la stadionul din Năvodari au început

Autorităţile locale au început lucrările de modernizare la stadionul din Năvodari pe care evoluează formaţia Săgeata, investiţia totală în aducerea arenei la standardele Ligii I ridicându-se la aproximativ 1,2 milioane de euro.

141 afișări
Imaginea articolului Lucrările de modernizare la stadionul din Năvodari au început

Lucrările de modernizare la stadionul din Năvodari au început (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Proiectul Primăriei Năvodari prevede construirea peluzelor şi creşterea numărului de locuri ale arenei până la aproximativ 8.000, renovarea vestiarelor şi a tribunei oficiale, precum şi înlocuirea gazonului.

De asemenea, stadionul va beneficia de nocturnă şi vor fi montate sisteme de turnicheţi, condiţii obligatorii pentru găzduirea partidelor din Liga I. Autorităţile locale estimează ca lucrările să fie finalizate în vara anului 2015, atunci când se speră ca echipa Săgeata Năvodari să obţină promovarea în Liga I.

De altfel, conducerea grupării care a retrogradat în Liga a II-a la finalul sezonului trecut a început întărirea lotului. Managerul Aurelian Băbuţan a declarat, marţi, că pentru atingerea obiectivului de revenire în primul eşalon a reuşit să îi readucă la echipă pe mijlocaşul sârb Milos Deletici şi pe atacantul spaniol Emilio Guerra.

"Am reuşit să îi readucem la echipă pe Deletici şi Guerra, doi jucători care au fost doriţi şi de formaţii din Liga I. Cred că proiectul nostru i-a convins că revină la Săgeata", a spus Băbuţan.

Clubul Săgeata Năvodari intenţionează să înfiinţeze şi un centru de copii şi juniori după modelul Academiei Gheorghe Hagi. "Vom înfiinţa o academie de fotbal în zona unde se află tabăra de la Năvodari. Vor fi patru sau cinci terenuri cu gazon natural şi alte două cu gazon artificial", a adăugat Băbuţan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici