Lukasz Szukala: Am făcut un meci foarte bun până la primul gol primit

Fundaşul echipei Steaua Bucureşti, Lukasz Szukala, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Schalke 04, scor 0-3, că steliştii au făcut un joc bun până la primirea primului gol.

301 afișări
Imaginea articolului Lukasz Szukala: Am făcut un meci foarte bun până la primul gol primit

Lukasz Szukala (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Suntem o echipă bună, am jucat de la egal la egal cu Schalke până la primul gol. Cred că am făcut un meci foarte bun până la primul gol. La faza primului gol am lăsat mingea să mă depăşească, mi-am dat seama că o puteam devia în proprie poartă, şi apoi am văzut-o în poartă. A fost un gol norocos. Am demonstrat că putem să facem jocuri bune şi sperăm să ne calificăm. Acest 3-0 este prea mult. Jucătorii lui Schalke sunt extraordinari, dar şi noi am făcut un joc bun. Dar dacă nu marchezi şi faci o gereşeală plăteşti. Ne gândim la următorul meci, suntem puternici acasă", a spus Szukala.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa germană Schalke 04, în prima etapă a grupei E a competiţiei. Golurile au fost marcate de Uchida '67, Boateng '78 şi Draxler '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici