Manea: Sperăm să rămânem în Liga I/Hagi: Trei echipe n-au luat licenţa, asta înseamnă că retrogradează doar una

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, luni, după înfrângerea din meciul cu Viitorul Constanţa, scor 0-2, şi retrogradarea în divizia secundă, că speră ca formaţia sa să rămână în Liga I, deoarece a primit licenţa pentru sezonul viitor.

424 afișări
Imaginea articolului Manea: Sperăm să rămânem în Liga I/Hagi: Trei echipe n-au luat licenţa, asta înseamnă că retrogradează doar una

Gheorghe Hagi (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"O victorie meritată a Viitorului. Poate pentru noi rezultatul Iaşului la Cluj ne-a turnat plumb în picioare, deoarece ne-ar fi plăcut să ne batem pentru a nu mai fi ultimii în clasament. Noi ne-am primit licenţa de a juca în prima ligă şi se pot întâmpla multe. Când am venit la Bistriţa am salvat echipa, apoi ne-au retrogradat cu licenţa şi a rămas Sportul de pe ultimul loc. Acum aud fel şi fel de lucruri, dar sunt numai zvonuri şi sperăm pentru că noi am primit licenţa. Urmează să vedem dacă echipele care vor promova îndeplinesc condiţiile de a juca în Liga I. Cu noroc, cu şansă şi dacă se respectă regulamentul sperăm să rămânem în Liga I. Nu este normal să se schimbe regulamentul în timpul sezonului", a spus Manea.

De cealaltă parte, patronul echipei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, luni seară, că trei formaţii n-au luat licenţa pentru sezonul viitor şi a menţionat că în aceste condiţii una singură va retrograda.

"Important este că am luat licenţa. Sunt trei echipe care n-au luat licenţa şi asta înseamnă că doar una retrogradează. În această seară am câştigat puncte importante, am muncit pentru ele şi le-am meritat", a spus Hagi.

Echipa Gloria Bistriţa a retrogradat matematic în divizia secundă, după ce a fost învinsă, luni seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia Viitorul Constanţa, în ultimul meci al etapei a XXXI-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lazăr '27 şi Dică '55.

Instanţa de fond şi mai apoi Comisia de Apel a Sistemului Naţional de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal au respins dosarul cluburilor Rapid Bucureşti, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin privind acordarea licenţei pentru ediţia 2013-2014 a Ligii I.

Conform regulamentului, după data de 10 mai, cluburile care nu au primit licenţă la instanţele de pe plan naţional pot ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care trebuie să se pronunţe până în 31 mai când se încheie procedura de licenţiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici