Marcel Puşcaş: Am voturile necesare pentru a spera că mandatul lui Burleanu va fi primul şi ultimul

Marcel Puşcaş, unul dintre contracandidaţii lui Răzvan Burleanu la şefia FRF, a anunţat la ProSport LIVE că pe 1 martie îşi va prezenta oficial programul de candidatura.

384 afișări
Imaginea articolului Marcel Puşcaş: Am voturile necesare pentru a spera că mandatul lui Burleanu va fi primul şi ultimul

Marcel Puşcaş: Am voturile necesare pentru a spera că mandatul lui Burleanu va fi primul şi ultimul

Omul care i-a cedat voturile sale lui Burleanu în 2014 e sigur că nu va mai face aceeaşi greşeală şi la alegerile din aprilie 2018. Puşcaş spune că actualul şef al Casei Fotbalului e disperat şi face eforturi pentru a-şi menţine scaunul.

"Merge bine. E foarte multă lume nemulţumită de ce se întâmplă, în ciuda eforturilor făcute de actualul preşedinte pentru a-şi păstra scaunul. Este o disperare cum n-am văzut în viaţa mea. Mircea Sandu e glumă pe lângă ce poate face acest om (n.r. - Răzvan Burleanu). Loturile de fotbal feminin sunt la pregătire în Antalya, lucru care costă 70.000 de euro. Se putea face la Mogoşoaia cu doar 20.000.

Nu ştiu cât de dezvoltat e fotbalul turc, ţară musulmană, nu ştiu cât de dornici sunt turcii în ceea ce priveşte fotbalul feminin.

Federaţia Română de Fotbal e cea mai săracă din Europa. Nu trebuie aruncaţi banii. Sunt sute de mii de euro aruncaţi pentru a se păstra scaunul sub fund. Sunt banii tuturor cluburilor din România. Am impresia că această campanie nu se va termina bine. Inconştienţa, soră cu ignoranţa, o să lase urme adânci în această campania.

Pe 1 martie îl voi anunţa. 90% e gata, e clar, coerent. O să vedeţi. 30 de pagini spuse concret şi aplicabile în fotbalul românesc. E târziu şi dacă se mai amână încă patru ani... Oamenii de fotbal trebuie să spună un "nu" hotărât. E nevoie de reformă, altfel nu ştiu cum ma ieşim din nămol.

Am atâtea voturi câte să mă facă să sper că mandatul lui Burleanu va fi primul şi ultimul", a spus Marcel Puşcaş, la ProSport LIVE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici