Marcelo Bielsa a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Olympique Marseille

Antrenorul argentinian Marcelo Bielsa a demisionat, sâmbătă seară, de la conducerea tehnică a echipei Olympique Marseille, la scurt timp după înfrângerea suferită, pe teren propriu, scor 0-1, în faţa formaţiei Caen, în prima etapă a campionatului Franţei, informează lequipe.fr.

133 afișări
Imaginea articolului Marcelo Bielsa a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Olympique Marseille

Marcelo Bielsa a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Olympique Marseille

El a luat această decizie pentru că oficialii clubului au dorit să-i schimbe termenii noului contract. Bielsa a demsionat printr-o scrisoare pe care i-a adresat-o preşedintelui clubului, Vincent Labrune, imediat după meci, cu puţin timp înainte de a se prezenta la conferinţa de presă. Jucătorii nu au ştiut nimic despre intenţia antrenorului lor.

"Mi-am termina treaba aici, vreau să mă întorc în ţara mea", a declarat Bielsa, în conferinţa de presă de după meci.

Contractul lui Bielsa se încheiase la 1 iulie, iar joi tehnicianul anunţase că a ajuns la un acord cu preşedintele clubului pentru o prelungire a înţelegerii cu doi ani, până în 2017, însă actul nu a fost semnat. "Nu mai pot să accept situaţia de instabilitate", a adăugat antrenorul, care a precizat că nu a demisionat pentru a pregăti o altă echipă, deşi a primit oferte cu salarii de trei ori mai mari decât are la Marsilia.

Secundul Franck Passi a fost numit antrenor interimar la OM.

În vârstă de 60 de ani, Marcelo Bielsa a preluat conducerea tehnică a echipei franceze vara trecută. OM a ocupat locul 4 cu 69 de puncte, la finalul sezonului 2014/2015, la 14 puncte de campioana PSG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici