Marica: La meciul cu Finlanda voi fi 100 la sută în teren

Atacantul Ciprian Marica a declarat, pe blogul personal, că sută la sută va fi în teren la meciul naţionalei României cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, subliniind că urmează un tratament şi se antrenează normal.

114 afișări
Imaginea articolului Marica: La meciul cu Finlanda voi fi 100 la sută în teren

Marica: La meciul cu Finlanda voi fi 100 la sută în teren (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu îmi plac dramatizările, nu vreau să numesc un risc, pentru că verdictul l-au dat nişte medici foarte competenţi, tocmai de aceea am fost acolo. Mă simt mai bine parcă, vreau să îmi induc o stare de bine şi să am încredere că totul va fi bine cu acest tratament medicamentos. Nu am întrerupt nimic, fac antrenament normal cu echipa. Tratamentul conţine nişte tablete pentru regenerarea cartilagiului şi nişte injecţii cu Hyaluron. La meciul cu Finlanda voi fi 100 la sută în teren, doar aşa au spus medicii!", a declarat Marica.

El a precizat va fi prezent din prrima zi la echipa naţională pentru meciurile cu Ungaria şi Finlanda şi a subliniat că la partida cu naţionala ungară va sta în vestiar, alături de colegi.

Întrebat dacă îi place imnul naţionalei, Hai, România!, compus de trupa Iris, Marica a răspuns: "Nu mă dă pe spate :) ))".

El a menţionat a fost preocupat de sănătate şi nu a fost interesat de cum a fost văzută de presa turcă venirea sa la la Konyaspor. "Spre ruşinea mea, nu am rugat pe nimeni să îmi citească presa, am fost preocupat cu sănătatea şi chiar nu mi-a mai trebuit altceva. Eu vreau sa fiu în formă la fiecare meci, sunt unul din unsprezece care trag la succesul echipei. Diferenţa este foarte mare între fotbalul din Turcia şi , fotbalul din Turcia aduce mai mult cu cel din Germania, jocul este mai agresiv, caracteristic şi tipic mentalităţii turceşti: ambiţioşi, luptători (uneori… turbaţi!). pasionaţi de fotbal!".

Prima reprezentativă a României întâlneşte la 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, şi în 14 octombrie, de la ora 21.45, la Helsinki, echipa naţională a Finlandei, în cadrul Grupei F a preliminariilor Euro-2016.

Ciprian Marica este suspendat pentru partida cu Ungaria, în urma cartonaşului roşu primit în prima partidă din grupă, cu Grecia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici