Marica le oferă Simonei Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al naţionalei - FOTO

Atacantul Ciprian Marica a postat, luni, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunţă că le oferă de Ziua Naţională a României jucătoarei de tenis Simona Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al primei reprezentative personalizat.

1027 afișări
Imaginea articolului Marica le oferă Simonei Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al naţionalei - FOTO

Marica le oferă Simonei Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al naţionalei (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

El a ales numărul 9 pentru tricoul Simonei Halep, pe care o consideră cel mai bun atacant al României în "meciul cu imaginea proastă" din străinătate. "Dragi prieteni! Vă urez la mulţi ani fericiţi de ziua naţională a României! Şi pentru că este aniversare, fac şi două cadouri - tricoul sacru al echipei naţionale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii. Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!", a scris atacantul echipei Konyaspor, pe pagina sa de Facebook.

Tricoul lui Klaus Iohannis a fost inscripţionat cu numărul 1, pentru ca preşedintele ales să fie "numărul 1 în lupta împotriva corupţiei". "Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, preşedintelui Klaus Iohannis. Sa nu uitaţi, domnule preşedinte, câte speranţe şi-au făcut românii în privinţa dumneavoastră. Sa fiţi numărul 1 în lupta împotriva corupţiei, în lupta cu nedreptăţile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor! Încă o dată «La mulţi ani!» Hai România!", a explicat Ciprian Marica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici