Messi câştigă o nouă confruntare cu Ronaldo: a fost numit cel mai bun fotbalist al deceniului

Argentinianul Lionel Messi a fost desemnat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) drept cel mai bun fotbalist al deceniului 2011-2020.

522 afișări
Imaginea articolului Messi câştigă o nouă confruntare cu Ronaldo: a fost numit cel mai bun fotbalist al deceniului

Messi câştigă o nouă confruntare cu Ronaldo: a fost numit cel mai bun fotbalist al deceniului

Membrii IFFHS, din 150 de ţări din întreaga lume, au votat pentru desemnarea celor mai buni jucători din ultimul deceniu (2011-2020) pe fiecare continent, iar mai apoi şi în lume.

Duelul fără sfârşit dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo a revenit astfel încă o dată pe tapet.

Leo Messi a fost ales săptămâna trecută cel mai bun fotbalist al deceniului în CONMEBOL, asociaţia fotbalistică ce reuneşte ţările din America de Sud, în timp ce Cristiano Ronaldo a primit aceaşi distincţie în spaţiul UEFA.

Ulterior s-a organizat un vot şi pentru titlul suprem, de fotbalist al deceniului în lume, Lionel Messi întrunind cele mai multe sufragii ale fanilor de pe întreaga planetă.

Cristiano Ronaldo a ocupat poziţia secundă, topul primilor 10 fiind completat în ordine de Andres Iniesta (3), Neymar (4), Sergio Ramos (5), Manuel Neuer (6), Robert Lewandowski (7), Gianluigi Bufon (8), Zlatan Ibrahimovic (9) şi Luka Modric (10).

Un clasament similar a fost alcătuit şi pentru fotbalul feminin, cea mai bună fotbalistă a decadei fiind numită brazilianca Marta Vieira da Silva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici