Messi: Fiul meu mi-a schimbat viaţa

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, câştigător a patru trofee Balonul de Aur, a declarat, într-un interviu, că întreaga viaţă i s-a schimbat după naşterea fiului său, Thiago.

529 afișări
Imaginea articolului Messi: Fiul meu mi-a schimbat viaţa

Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

''Totul s-a schimbat. Acum pe primul loc este el, apoi tot el şi la final tot el. Mai întâi vine el şi apoi restul. Acum văd lucrurile din altă perspectivă, am alte priorităţi. Totul este diferit, foarte diferit, un copil te schimbă complet. Înainte veneam acasă, mă închideam în mine şi nu voiam să ascult pe nimeni. Nici să văd. Acum ajung acasă, îmi văd fiul şi uit de toate'', a declarat Messi pentru publicaţia El Periodico de Catalunya.

Messi a mai spus că nu s-a putut bucura de câştigarea celui de-al patrulea Balon de Aur, deoarece s-a gândit la meciurile următoare ale echipei sale: ''Am primit premiul, am ţinut discursul, dar în ziua următoare totul era la fel. M-am gândit la Cordoba, apoi la Malaga...Nu am timp de mai mult. Abia am timp să mă gândesc la meciul următor. Aceste momente sunt foarte frumoase, dar trec foarte repede. Nici nu te poţi opri să te gândeşti la ele, aproape nici nu te poţi bucura de ele'', a adăugat Messi.

La începutul lunii noiembrie, Lionel Messi a devenit tată pentru prima oară, după ce iubita sa Antonella a născut un băieţel, care a primit numele de Thiago.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici