Mihai Stoica: Am fost nemulţumiţi de atitudinea unor băieţi, vom avea o discuţie serioasă

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Lokomotiv Plovdiv, scor 1-2, că l-a nemulţumit atitudinea unor jucători şi că va avea o discuţie serioasă cu aceştia.

117 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Am fost nemulţumiţi de atitudinea unor băieţi, vom avea o discuţie serioasă

Mihai Stoica: Am fost nemulţumiţi de atitudinea unor băieţi, vom avea o discuţie serioasă

"Am fost nemulţumiţi de atitudinea unor băieţi. Vom avea o discuţie serioasă după partida aceasta. Să joci contra lui Dinamo Kiev şi să faci o partidă foarte bună, să ai o atitudine extraordinară şi apoi să intri împotriva unui adversar modest şi să stai pe teren... Nu dau nume. Au fost jucători care trebuie să-şi schimbe atitudinea, altfel vor vedea meciurile din tribune. Antrenamentele scad din intensitate, pentru că începe partea a doua a sezonului şi suntem foarte nemulţumiţi de ceea ce am văzut astăzi. Nu există scuze după un asemenea meci. Avem foarte mare nevoie de Pintilii. Se va schimba total jocul nostru. Indiferent cine e pe teren, împotriva unui adversar ca Lokomotiv Plovdiv trebuie să-ţi creezi ocazii şi să arăţi altfel, nu neapărat să câştigi", a spus Stoica, informează digisport.ro

Formaţia Steaua a fost învinsă, sâmbătă seară, cu scorul de 2-1, de echipa bulgară Lokomotiv Plovdiv, într-o partidă din cadrul stagiului de pregătire din Spania.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Kamburov '8 (penalti), '22.

Pentru Steaua a înscris Chipciu, în minutul 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici