Mourinho, acuzat de comportament necorespunzător de către Federaţia Engleză de Fotbal

Managerul echipei Chelsea, Jose Mourinho, a fost acuzat de comportament necorespunzător de către Federaţia Engleză de Fotbal (FA), după ce portughezul a fost trimis în tribună de arbitru la meciul cu Cardiff, scor 4-1, din etapa a VIII-a din Premier League.

150 afișări
Imaginea articolului Mourinho, acuzat de comportament necorespunzător de către Federaţia Engleză de Fotbal

Jose Mourinho (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

În minutul 70 al partidei de sâmbătă, Mourinho a fost trimis în tribună de arbitrul Anthony Taylor, pentru proteste. Tehnicianul gazdelor îi acuza pe jucătorii formaţiei galeze că trag de timp, informează BBC.

"Nu ştiu de ce arbitrul m-a împiedicat să-mi fac treaba", a spus Mourinho, înaintea deciziei FA.

El trebuie să răspundă acuzaţiilor până joi, iar dacă va pleda vinovat va primi o amendă standard de 8.000 de lire sterline. În caz contrar, portughezul riscă sancţiuni mai aspre.

"Să stai cu fanii nu a fost amuzant. E frustrant. Vrei să comunici cu jucătorii şi nu poţi să o faci", a spus Mourinho, la sosirea pe aeroportul din Dusseldorf.

Portughezul a explicat şi de ce a protestat la meciul cu Cardiff: "De fiecare dată când mingea ieşea în aut şi adversarii ar fi trebuit să o repună în joc treceau în medie 21,5 secunde. Este o risipă de bani. Dacă multiplici cu numărul de situaţii în care meciul a fost oprit, realizezi că spectatorii au plătit pentru 90 de minute şi au văzut fotbal 55 sau 60 de minute. Pentru mine, acest lucru este neregulamentar".

Chelsea se află în Germania, unde va întâlni, marţi, de la ora 21.45, formaţia Schalke 04, în etapa a treia a Grupei E a Ligii Campionilor. În aceeaşi grupă, Steaua va juca, pe teren propriu, cu FC Basel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici