Mourinho îl apără pe Cristiano Ronaldo

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, l-a apărat pe starul portughez Cristiano Ronaldo, marţi, într-o conferinţă de presă, înaintea partidei cu FC Barcelona, din manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, de pe arena Santiago Bernabeu.

331 afișări
Imaginea articolului Mourinho îl apără pe Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Nimeni să nu se ia de Ronaldo. Este un jucător care a evoluat în multe meciuri decisive, am câştigat un titlu sezonului trecut datorită unui gol al său (Cupa Spaniei, cu FC Barcelona) şi totuşi partida care mi-a plăcut cel mai mult a fost cea cu Mallorca, de sâmbătă, în care s-a apărat ca o fiară", a subliniat Mourinho.

Mourinho i-a luat apărarea lui Ronaldo în contextul în care portughezul nu pare a fi în cea mai bună formă de joc. Atacantul a dezamăgit în special la meciul cu FC Barcelona, de pe Santiago Bernabeu, scor 1-3, însă el a rămas în fruntea clasamentului golgheterilor din campionatul Spaniei, cu 21 de goluri, în faţa lui Lionel Messi (19).

În stilul caracteristic, Mourinho a vorbit şi despre meciul de miercuri.

"Nu voi anunţa echipa pentru mâine. Mai întâi pentru că încă nu o cunosc şi apoi pentru că nu vreau să ofer informaţii rivalei. Dar pot să spun ceva, indiferent ce voi face, voi fi criticat. Dacă îl pun pe Ramos pe dreapta, voi fi criticat pentru că Ramos este foarte bun ca fundaş central, dacă îl pun pe Pepe în centrul apărării, voi fi criticat pentru că Pepe este mai bun la mijloc şi dacă îl pun la mijloc, voi fi criticat pentru că este mai bun în centrul apărării. Deci, propun să mergem mâine la cinema şi apoi, la finalul filmului, să aflăm rezultatul", a afirmat Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici