Mulţescu spune că nu s-a gândit la demisie şi speră ca Dinamo să meargă aşa cum trebuie

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a declarat, luni seară, înainte de antrenamentul formaţiei Dinamo, că nu s-a gândit la o eventuală demisie, aceasta fiind problema conducerii, şi a subliniat că el doreşte doar să-şi continue treaba şi să facă echipa să "meargă aşa cum trebuie".

158 afișări
Imaginea articolului Mulţescu spune că nu s-a gândit la demisie şi speră ca Dinamo să meargă aşa cum trebuie

Gheorghe Mulţescu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Întrebat dacă s-a gândit la demisie, Mulţescu a răspuns: "Asta e problema conducerii, eu îmi continui treaba aici şi sper să reuşesc să meargă echipa aşa cum trebuie. Mai departe vedem, suntem în perioada de reconstrucţie, o naştere poate fi cu dureri, cu poticneli, au fost condiţii obiective şi mai puţin obiective. Jucătorii au acuzat o stare de oboseală, cu transportul la Timişoara, se pare că s-a acumulat o stare de oboseală".

Mulţescu a avut o discuţie, luni, cu membrii conducerii dinamoviste, după eşecul suferit în debutul campionatului, scor 0-2, cu nou-promovata ACS Poli Timişoara. "Am vorbit cu conducerea de la club acum, ne-am sfătuit, cine e fericit? Am analizat ceea ce s-a întâmplat, am fost obiectivi şi mergem înainte, să construim. Am discutat şi de lucruri obiective şi de greşeli şi de posturile neacoperite, de toate. Până la meciul cu Vaslui, sper să schimb starea psihică, mentalul, pentru că sunt afectaţi după această înfrângere. Sigur va fi alta şi prestaţia lor fizică şi componenţa echipei", a menţionat Mulţescu, care a precizat că este mulţumit de noile achiziţii, "chiar dacă au evoluat mai puţin şi în condiţii speciale". "Elton a venit cu puţin timp înainte, după 20 de ore de drum. Dar sunt şi el şi Fai jucători puternici nativ", a adăugat tehnicianul.

Gheorghe Mulţescu a mai spus că vor mai veni jucători la Dinamo şi a subliniat că nu ştie dacă Andrei Cristea rămâne la echipă. "Andrei Cristea nu ştiu dacă rămâne, nu l-am chemat eu, e jucător sub contract, am vorbit cu conducerea şi eu nu am nimic împotrivă să vină la antrenament. A fost strategia conducerii să se transfere, nu s-a putut, până apare ceva trebuie să se antreneze. Bălgrădean mi-a zis că şi-a revenit cu psihicul imediat, dar la antrenament nu a fost aşa cum trebuie şi l-am preferat pe Naumovski, care a fost mai bine la antrenament. Am vorbit cu Bălgrădean şi nu a fost deranjat de ce i-am spus", a adăugat tehnicianul dinamovist.

Jucătorul Costin Curelea este unul dintre preferaţii lui Mulţescu, însă, conform tehnicianului, acesta ar putea ajunge în străinătate: "El are un transfer de rezolvat afară, de multe milioane, este unul dintre jucătorii mei favoriţi, unul foarte bun, dar e în discuţii cu o echipă de afară şi sper să se rezolve. E un jucător valoros şi merită multe milioane".

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de nou-promovata ACS Poli Timişoara, în primul meci al ediţiei 2013/2014 a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici