Nadal a ieşit învingător în confruntarea cu tânărul Carlos Alcaraz în semifinale la Indian Wells

Rafa Nadal a câştigat în confruntarea dintre generaţii împotriva tânărului Carlos Alcaraz cu 6-4 4-6 6-3, ajungând astfel la o serie de 20 de victorii sâmbătă şi asigurându-şi un loc în finala de la Indian Wells.

587 afișări
Imaginea articolului Nadal a ieşit învingător în confruntarea cu tânărul Carlos Alcaraz în semifinale la Indian Wells

Nadal îl va înfrunta pe americanul Taylor Fritz în finala de duminică, în deşertul californian, unde o victorie i-ar permite lui Nadal, în vârstă de 35 de ani, să egaleze recordul lui Novak Djokovic de 37 de titluri ATP Masters 1000, scrie Reuters

Anterior, Fritz a obţinut un loc în prima sa finală de Masters 1000 cu o victorie cu 7-5 6-4 în faţa lui Andrey Rublev, al şaptelea favorit, şi va încerca să devină primul american de la Andre Agassi, în 2001, care ridică trofeul.

În timp ce Alcaraz a avut o prestaţie mult mai bună decât înfrângerea cu 6-1 6-2 pe care a încasat-o anul trecut în prima sa întâlnire cu idolul său din copilărie, Nadal a arătat că nu este încă pregătit să îi predea ştafeta tânărului de 18 ani.

"Am jucat bine la început, dar a fost atât de dificil să-l opresc cu loviturile sale uimitoare", a declarat Nadal, care va disputa a cincea sa finală la Indian Wells. "După aceea nu pot spune că am avut controlul, pentru că este imposibil să fii sub control împotriva unui jucător ca el".

"În al doilea set, condiţiile au devenit nebuneşti", a spus Nadal. "Nu este amuzant să joci pe un astfel de vânt, este uneori o provocare şi mă pot bucura de asta.

"Din punct de vedere al tenisului este ok, dar din punct de vedere al întreruperilor tot timpul nu este bine."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici