Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu, scor 0-4, în Liga I

Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, în etapa a VII-a a Ligii I, partidă în care gălăţenii au evoluat o repriză în inferioritate numerică după eliminările lui Sergiu Costin şi Gabriel Paraschiv.

209 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu, scor 0-4, în Liga I

Oţelul Galaţi - Astra Giurgiu, scor 0-4, în Liga I

Golurile au fost marcate de Cristescu '18, '46, Ivanovski '63 şi Pedro '75.

0-1: Cristescu a marcat cu un şut la colţul lung.

În minutul 45, Sergiu Costin este eliminat pentru cumul de cartonaşe, iar două minute mai târziu Gabriel Paraschiv vede direct cartonaşul roşu după un fault asupra lui Laban.

0-2: Cristescu a reuşit "dubla" după ce a marcat cu capul din centrul careului.

0-3: Ivanovski a şutat plasat de la 20 de metri la colţul din stânga portarului.

0-4: Pedro a marcat din apropiere după o centrare de la Morais.

Oţelul Galaţi: Boşneag - Cojoc, Sârghi, Costin, Popescu - Filip (Milea '27), Giurgiu - Marquinhos (Sipovici '46), Adăscăliţei (Felipe '55), Iorga - Paraschiv. Antrenor: Ionuţ Badea

Astra Giurgiu: Coman - Măţel, Ben Yousef, Găman, Morais - Laban, Seto - Enache (Pedro '46), Cristescu (Budescu '76), De Amorim - Ivanovski (Bukari '69). Antrenor: Daniel Isăilă

Cartonaşe galbene: Costin '38, '45, Giurgiu '73 / Enache '12, Ben Yousef '73

Cartonaşe roşii: Costin '45, Paraschiv '45+2

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de Mircea Grigoriu şi Alexandru Cerei. Rezervă a fost Iulian Cătălin.

Observatorii partidei au fost Augustus Constantin şi Dumitru Marcu.

La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Înaintea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor inundaţiilor din Galaţi, iar încasările de la partidă vor fi donate pentru ajutorarea sinistraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici